ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λ.Χάμιλτον: Έτοιμος για το μεγάλο «παράσημο» από τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Λ.Χάμιλτον: Έτοιμος για το μεγάλο «παράσημο» από τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο κορυφαίος οδηγός της νέας εποχής στην Formula 1 και το έχει αποδείξει πολλάκις, ενώ έφτασε τον Μίκαελ Σουμάχερ σε κατακτήσεις τίτλων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι «Times», ο Λιούις Χάμιλτον θα λάβει την ύψιστη τιμή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αναγνωρίζοντας την προσφορά του, η Βασίλισσα Ελισάβετ θα τον χρίσει… Σερ, δίνοντας του τοn «τίτλο» του ιππότη (ΟΒΕ Officer of the Most Excellent Order of the British Empire).

Στην περίπτωση που το δημοσίευμα αυτό πάρει.. σάρκα και οστά, ο Χάμιλτον θα γίνει o 6ος ιππότης από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μέχρι σήμερα, έχουν χρισθεί ιππότες πέντε άτομα της Formula 1. Πρόκειται για τον Αυστραλό τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Τζακ Μπράμπαμ, τον συνιδιοκτήτη της Williams, Φρανκ Γουίλιαμς, τον συνιδρυτή και τεχνικό διευθυντή της Williams, Πάτρικ Χεντ, τον 3 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Τζάκι Στιούαρτ και τον θρυλικό πιλότο, Στέρλινγκ Μος.

Να θυμίσουμε ότι το 2009 ο Λιούις Χάμιλτον τιμήθηκε από τη Βασίλισσα Ελισάβετ με τον τίτλο ΜΒΕ (Μέλος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας)

Να σημειώσουμε ακόμα πως πριν λίγες ημέρες, ο Βασιλικός λογαριασμός στο twitter έδωσε συγχαρητήρια στον Χάμιλτον, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γεγονός που ίσως είναι μια ένδειξη πως η συγκεκριμένη πληροφορία έχει βάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.