ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Alma del Caribe: Αυτή είναι η κοπέλα της οποίας έπιασε το στήθος ο Ν.Μαζέπιν μέσα σε αμάξι (φώτο-βίντεο)

Alma del Caribe: Αυτή είναι η κοπέλα της οποίας έπιασε το στήθος ο Ν.Μαζέπιν μέσα σε αμάξι (φώτο-βίντεο)

Σε μπελάδες έχει μπει ο Ρώσος οδηγός της Haas, Νικίτα Μαζέπιν, καθώς φαίνεται σε ένα βίντεο να πιάνει το στήθος μίας κοπέλας σε ένα αυτοκίνητο.

Ο Ρώσος που πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε πως το 2021 θα αγωνίζεται στον μαγικό κόσμο της Formula 1 ως οδηγός της Haas F1 Team, κάθεται στη θέση του συνοδηγού και προς το τέλος του εν λόγω instagram story, γυρίζει την κάμερα του κινητού στα πίσω καθίσματα, όπου βρίσκεται μία φίλη του.

Ο Ρώσος απλώνει το χέρι και επιμένει να αγγίξει το στήθος της, με εκείνη να αρνείται να ενδώσει. Βέβαια το βίντεο δεν έχει και ήχο άρα δεν έχουμε γνώση και της συνομιλίας τους.

Πρόκειται για ένα μοντέλο από τη Βενεζουέλα, το όνομά της είναι Alma del Caribe και όταν άρχισε να γίνεται ντόρος σχετικά με το βίντεο αυτό, έσπευσε να υποβαθμίσει το γεγονός και να υπερασπιστεί τον Mazepin, ανεβάζοντας στο προσωπικό της instragram τα παρακάτω λόγια.

«Ήθελα απλά να σας ενημερώσω πως εγώ κι ο Nikita είμαστε πολύ καλοί φίλοι, εδώ και πάρα πολύ καιρό και όσα είδατε στο video ήταν μία πλάκα. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο και αυτό ήταν ένα αστείο μεταξύ μας. Ανέβασα το video στην “ιστορία” ως ένα εσωτερικό αστείο. Λυπάμαι πολύ. Σας υπόσχομαι πως είναι πολύ καλός άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ τίποτα για να με βλάψει ή να με γελοιοποιήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CIONJ0hFMxUhttps://www.instagram.com/p/CIivtOwFcs6https://www.instagram.com/p/CIgCcimlzoC

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.