Formula 1: Ο Σ.Πέρες υπογράφει στην Red Bull

Formula 1: Ο Σ.Πέρες υπογράφει στην Red Bull

Σύμφωνα με γνωστό δημοσιογράφο του Sky Sports F1 ο Σέρχιο Πέρες θα αντικαταστήσει τον Άλεξ Άλμπον στην Red Bull.

Όταν ο Σέρχιο Πέρεζ κέρδισε στο δεύτερο αγώνα του Μπαχρέιν, έγινε ένας μίνι… πανικός από πολλούς ανθρώπους του χώρου, που έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν ένας τέτοιος οδηγός να μη βρίσκεται στη Formula 1 με τη νέα χρονιά. Η Racing Point αλλάζει σε Aston Martin και ο Λανς Στρολ ως γιος του ιδιοκτήτη, Λόρενς Στρολ, θα παραμείνει στη θέση του, την ώρα που ο Πέρεζ θα φύγει για να έρθει στην ομάδα ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Οι θέσεις στη Formula 1 μπορεί να είναι περιορισμένες αλλά φαίνεται ότι η Red Bull είναι πρόθυμη να δώσει μια λύση στον Σέρχιο Πέρεζ. Οι μέτριες επιδόσεις του Άλεξ Άλμπον είναι ο ένας λόγος. Ο οδηγός μάλλον δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και δεν αποκλείεται να δούμε τον Πέρεζ στο πλάι του Μαξ Φερστάπεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συγκεκριμένο δίδυμο μοιάζει ταιριαστό για τη Red Bull και τα αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς μάλλον θα είναι καλύτερα από ότι με τον Άλμπον, που έδειξε ότι δεν μπορούσε να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες που δίνει το αρκετά ανταγωνιστικό μονοθέσιο της ομάδας. Ο Τεντ Κράβιτζ, δημοσιογράφος του Sky Sports F1 που βρίσκεται μέσα στα πράγματα και τις εξελίξεις, υποστηρίζει ότι στις προσεχείς ημέρες η Red Bull θα ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον Άλεξ Άλμπον και την πρόσληψη του Σέρχιο Πέρεζ. Περιμένουμε για να δούμε αν αυτό το σενάριο αυτό θα επιβεβαιωθεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.