ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Μ.Φερστάπεν αφού «έκλεψε» το μονοθέσιο του Ν.Κβίατ του πήρε και τη γυναίκα – Ζευγάρι με την κόρη του Πικέ (φώτο)

Ο Μ.Φερστάπεν αφού «έκλεψε» το μονοθέσιο του Ν.Κβίατ του πήρε και τη γυναίκα – Ζευγάρι με την κόρη του Πικέ (φώτο)

Ο Μαξ Φερστάπεν είχε αντικαταστήσει τον Μάιο του 2016 τον Ντάνιελ Κβιατ στην Red Bull, στέλνοντας τον τότε στην Toro Rosso (νυν Alpha Tauri), λίγα χρόνια αργότερα… του «έκλεψε» και τη γυναίκα, καθώς είναι πλέον ζευγάρι με την Κέλι Πικέ, με την οποία ο Ρώσος έχει μία κορούλα ενός έτους.

Με μία κοινή φωτογραφία από την Πρωτοχρονιά του 2021 δημοσιοποίησαν ο Μαξ Φερστάπεν και η Κέλι Πικέ τον δεσμό τους. Οι φήμες περί σχέσης του οδηγού της Red Bull με την 32χρονη κόρη του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Νέλσον Πικέ, άρχισαν να φουντώνουν το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η επιβεβαίωση ήρθε με την κοινή φωτογραφία του ζεύγους στο Instagram και το εξής μήνυμα του Mad Max: «Εύχομαι σε όλους Επιτυχία, Αγάπη και Χαρά, όπως βρήκα κι εγώ τη δική μου».

Ωστόσο αυτό το love story περιλαμβάνει και έναν τρίτο άνθρωπο και πιο συγκεκριμένα τον Ντάνι Κβίατ. Ο Ρώσος πιλότος της Formula 1 ήταν από το 2016 έως τα τέλη του 2019 ζευγάρι με την εντυπωσιακή Βραζιλιάνα και ο χωρισμός τους έγινε γνωστός στις αρχές του 2020. Μάλιστα έχουν και μία κόρη, την Πενέλοπε, που έγινε πρόσφατα ενός έτους και της οποίας την επιμέλεια έχουν από κοινού!

Μέχρι εδώ όλα καλά! Οι ιδιαίτερες συμπτώσεις ξεκινούν, αν σκαλίσουμε λίγο την διαδρομή του νυν και του πρώην συντρόφου της Κέλι Πικέ στη Formula 1. Γιατί τότε θα δούμε, ότι ο Φερστάπεν δεν αντικατέστησε τον Κβίατ μόνον στην καρδιά μίας γυναίκας, αλλά και σε ένα…μονοθέσιο της Formula 1. Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός πήρε τον Μάιο του 2016 τη θέση του Ρώσου πιλότου στη Red Bull μετά το κακό ξεκίνημα του τελευταίου στο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς. Ετσι έκαναν οι Αυστριακοί μία τράμπα, ανέβασαν τον Φερστάπεν στη Red Bull και υποβίβασαν τον Κβίατ στη θυγατρική τους Toro Rosso, ενώ δικαιώθηκαν αμέσως για την απόφασή τους με τη νίκη του Ολλανδού στο Γκραν Πρι της Βαρκελώνης!

Από τότε θεωρείται ο 23χρονος Μαξ Φερστάπεν ως ο μόνος πιλότος, που θα μπορούσε να απειλήσει την απόλυτη κυριαρχία του Λιούις Χάμιλτον, κάτι που δεν κρύβει ότι έχει ως στόχο για το 2021 με συμπαραστάτη τον νέο teammate του, Σέρχιο Πέρεθ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κβίατ είχε αξιοπρεπή παρουσία από το 2016 που τρέχει για την Alpha Tauri και πρώην Toro Rosso. Το 2020 τερμάτισε στη 14η θέση του πρωταθλήματος της Formula 1, όμως δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Alpha Tauri όπου θα τον αντικαταστήσει εφέτος ο νεαρός Ιάπωνας, Γιούκι Τσουνόντα, ενώ το μέλλον του στα μηχανοκίνητα αθλήματα παραμένει προς το παρόν αβέβαιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.