ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Formula 1: Για ένα ακόμη χρόνο ο Lewis Hamilton στη Mercedes

Formula 1: Για ένα ακόμη χρόνο ο Lewis Hamilton στη Mercedes

O Lewis Hamilton υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τη Mercedes, η οποία θα έχει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο grid και για τη σεζόν του 2021.

Hamilton και Mercedes υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο για το 2021, λίγο μόνο καιρό πριν την έναρξη της σεζόν. Ο Hamilton υποδέχθηκε τη νέα χρονιά χωρίς συμβόλαιο, αν και ειδικά η πλευρά της Mercedes με κάθε ευκαιρία έτρεχε να επισημάνει ότι ήταν θέμα χρόνου η συμφωνία.

Τη συμφωνία Hamilton και Mercedes πέραν όλων των άλλων φαίνεται ότι πήγε πίσω και ο κορωνοϊός. Καταρχάς ήταν δύσκολες οι κατ’ ιδίαν διαπραγματεύσεις, με την Mercedes και τον Lewis Hamilton να αποφασίζουν να παγώσουν τις συζητήσεις για να επικεντρωθούν στον τίτλο.

Εντωμεταξύ, λίγο πριν το κλείσιμο της σεζόν ο Lewis Hamilton κόλλησε κορωνοϊό και μπήκε δύο εβδομάδες σε καραντίνα, με τις συζητήσεις να πηγαίνουν περαιτέρω πίσω.

Και ακολούθως διεγνώσθη θετικός και ο Τότο Βολφ με τις συζητήσεις να πηγαίνουν ακόμη πιο πίσω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Hamilton και Βολφ πάντως κατέληξαν στις μικρές λεπτομέρειες που απέμεναν για το συμβόλαιο και ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους τρεις εβδομάδες πριν τα Ασημένια Βέλη αποκαλύψουν το νέο τους μονοθέσιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.