ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Formula 1: Με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα ο Λ.Χάμιλτον – Πήρε τη νίκη στο Μπαχρέιν

Formula 1: Με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα ο Λ.Χάμιλτον – Πήρε τη νίκη στο Μπαχρέιν

Με τον πλέον ιδανικότερο τρόπο άρχισε η φετινή σεζόν της Formula 1 για τον Λούις Χάμιλτον, που πήρε τη νίκη στο πρώτο Grand Prix, στο Μπαχρέιν.

Για τα δικά του δεδομένα, όλα του πήγαιναν στραβά: για πρώτη φορά από την εποχή του τροχού περίπου δεν είχε το ταχύτερο μονοθέσιο και ένα σκυλί του αγωνιστικού πολέμου, που συνηθίζει να οδηγεί στο μαξ, ήταν έτοιμο να του δαγκώσει την καρωτίδα.

Και, μεταξύ μας, τα πράγματα έμοιαζαν έτσι ακριβώς: ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον είδε στο Μπαχρέιν τον Φερστάπεν να είναι εμφανώς ταχύτερος όλο το τριήμερο και περίμενε, μοιρολατρικά σχεδόν, την επιβεβαίωση και στον αγώνα.

Αμ δε- και λέμε «δε» γιατί κανείς δεν πρέπει να υποτιμά την καρδιά του πρωταθλητή: χάρη σε έναν εκπληκτικό συνδυασμό έξυπνης στρατηγικής (άλλαξε ελαστικά πρώτος), απαράμιλλης οδήγησης και… fair play από την Ρεντ Μπουλ, ο Χαμ πήρε μια «απροσδόκητη» νίκη στο πρώτο grand prix της σεζόν και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για να φτάσει, ωστόσο, ο Λιούις στην 96η νίκη της ολόχρυσης καριέρας του, χρειάστηκαν 2 πράγματα- πέραν των όσων σπουδαίων έκανε ο ίδιος: να επιλέξει μια τουλάχιστον αμφιλεγόμενη (κι ενώ προπορευόταν… για πλάκα) η Ρεντ Μπουλ βάζοντας αργά τον πρωτοπόρο Φερστάπεν για το 1ο του πιτ και στο τέλος να βγει εκτός πίστας ο Ολλανδός όταν πέρασε τον Χάμιλτον 4 γύρους πριν το τέλος, να δώσουν εντολή οι αγωνοδίκες ν’ αφήσει τον Λιούις να περάσει εκ νέου και να δώσουν οι Ταύροι άμεση εντολή στον πιλότο της να κάνει στην άκρη!

Κάπως έτσι, ο Χάμιλτον πήρε την πρώτη του νίκη σε εναρκτήριο αγώνα σεζόν μετά από 5 χρόνια, αφήνοντας πίσω του τον λυσσασμένο Μαξ και τον… συνήθη Μπότας να συμπληρώνει το βάθρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.