ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Formula 1: «Πράσινο φως» για την προσθήκη τριών Sprint αγώνων το 2021

Formula 1: «Πράσινο φως» για την προσθήκη τριών Sprint αγώνων το 2021

Η Formula 1 ενέκρινε την υιοθέτηση των κατατακτήριων δοκιμών Sprint σε τρία Grand Prix κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021.

Το νέο φορμάτ περιλαμβάνει κατατακτήριες δοκιμές την Παρασκευή, μετά τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, που θα καθορίσει το grid για τον αγώνα Sprint του Σαββάτου. Τα αποτελέσματα του Σαββάτου θα καθορίσουν το grid για τον αγώνα της Κυριακής, ενώ οι τρεις πρώτοι πιλότοι θα λαμβάνουν τρεις, δύο και ένα βαθμό, αντίστοιχα.

«Είμαι χαρούμενος που όλες οι ομάδες υποστήριξαν αυτό το σχέδιο», ανέφερε σε δήλωση του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Φόρμουλα Ένα, Στέφανο Ντομενικάλι, προσθέτοντας: «Είναι απόδειξη των ενωμένων προσπαθειών μας να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τους φιλάθλους μας με νέους τρόπους, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι παραμένουμε αφοσιωμένοι στην κληρονομιά και την αξιοκρατία του αθλήματος».

Ο Ντομενικάλι είπε νωρίτερα ότι ένας από τους αγώνες Sprint θα πραγματοποιηθεί στο βρετανικό Grand Prix τον Ιούλιο.

Να σημειωθεί ότι από τις 30/04 έως τις 2/05 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας επί πορτογαλικού εδάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.