ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Formula 1: Ακυρώθηκε ο αγώνας του Καναδά – «Πράσινο φως» για Τουρκία

Formula 1: Ακυρώθηκε ο αγώνας του Καναδά – «Πράσινο φως» για Τουρκία

Την ματαίωση του καναδικού Γκραν Πρι στο Μόντρεαλ, για δεύτερη σερί σεζόν ανακοίνωσε σήμερα (28/4) η Formula 1, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, που δεν καθιστά δυνατή την διεξαγωγή του αγώνα.

Το καναδικό GP στην πίστα του Μόντρεαλ ακυρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λόγω περιορισμών για τον κορωνοϊό, με την Τουρκία να το αντικαθιστά στο ημερολόγιο στις 13 Ιουνίου, όπως δήλωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή της Formula 1.

Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για το Circuit Gilles Villeneuve το Σαββατοκύριακο μετά το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού. Η Formula 1 έχει ανακοινώσει ότι παρέτεινε τη σύμβαση του Μόντρεαλ κατά δύο χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη τις ακυρώσεις, εξασφαλίζοντας τον αγώνα μέχρι το 2031.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.