ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θρίλερ στη Formula 1: Κατέθεσε ένσταση η Mercedes για τα αποτελέσματα στο Άμπου Ντάμπι

Θρίλερ στη Formula 1: Κατέθεσε ένσταση η Mercedes για τα αποτελέσματα στο Άμπου Ντάμπι

Ενσταση κατέθεσε η Mercedes με δύο επίσημες διαμαρτυρίες για τα αποτελέσματα του Grand Prix της Formula 1 στο Άμπου Ντάμπι που μπορούν να αλλάξουν τον πρωταθλητή.

Η γερμανική εταιρεία επικαλείται παραβίαση των αγωνιστικών κανονισμών από τη διεύθυνση του αγώνα.

Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν του 2021 μας χάρισε ένα από τα πιο δραματικά φινάλε στην ιστορία. Ο Μαξ Φερστάπεν προσπέρασε τον Λιούις Χάμιλτον στον τελευταίο γύρο του αγώνα και κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Όμως μετά τον αγώνα, η Mercedes κατέθεσε δύο διαφορετικές ενστάσεις για τα αποτελέσματα του Grand Prix. Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, η γερμανική φίρμα επικαλείται παραβίαση του Άρθρου 48.8 των αγωνιστικών κανονισμών της Formula 1 από τον Μαξ Φερστάπεν στον 57ο γύρο. Οι αγωνοδίκες έχουν ήδη ζητήσει από τον Ολλανδό να παραβρεθεί στο γραφείο των αγωνοδικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον η Mercedes κατέθεσε ένσταση για την τελική κατάταξη του αγώνα επικαλούμενη παραβίαση του Άρθρου 48.12 των αγωνιστικών κανονισμών της Formula 1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.