ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Mitsubishi Outlander PHEV: 40.000 πωλήσεις σε δύο χρόνια [video]

Mitsubishi Outlander PHEV: 40.000 πωλήσεις σε δύο χρόνια [video]

Σε λιγότερο από δύο χρόνια από την παρουσίαση του στη γηραιά ήπειρο το το Outlander PHEV ξεπέρασε τις 40,000 πωλήσεις στην Ευρώπη (MME34, δηλ. εξαιρ. RU/UA/KZ).

Πετυχαίνοντας ισορροπία μεταξύ στον όγκο παραγωγής και τη συνολική ζήτηση, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) παρουσίασε το Outlander PHEV σταδιακά στην Ευρώπη, ξεκινώντας τις πωλήσεις του σε επιλεγμένες αγορές PHEV (Ολλανδία, Σκανδιναβικές χώρες, κλπ.) από τον Οκτώβριο του 2013. Στη συνέχεια, η διανομή επεκτάθηκε στην υπόλοιπη την Ευρώπη, με το Top Six των αγορών να διαμορφώνεται ως εξής:

– Ολλανδία: 17.733 μονάδες

– Ηνωμένο Βασίλειο: 11.975 μονάδες

– Σουηδία:  3.195 μονάδες

– Νορβηγία:              2.502 μονάδες

– Γερμανία:  2.132 μονάδες

– Γαλλία:  1.127 μονάδες

Οι Ευρωπαίοι αγοραστές ανέδειξαν το Outlander PHEV στο δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό όχημα, κατατάσσοντάς το στην 1η θέση των πωλήσεων στην κατηγορία PHEV στην Ευρώπη.

Αυτή η πορεία του οφείλεται ουσιαστικά στην προηγμένη μηχανολογία – επόμενης γενιάς και στις καινοτομίες του Outlander PHEV  (Twin Motor self-charging 4WD SUV με δύο ηλεκτροκινητήρες και εσωτερικό σύστημα φόρτισης μπαταρίας, πολλαπλά αυτόματα προγράμματα ηλεκτροκίνησης, κανονικό 5-θέσιο με χώρο αποσκευών 463 l, κλπ.,…) και όχι μόνο στο πλεονέκτημα των αρκετά φορολογικών ελαφρύνσεων που δικαιούνται όλα τα plug-in υβριδικά. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.