ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα πιό δημοφιλή μοντέλα θα κάνουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην Αυτοκίνηση 2015

Τα πιό δημοφιλή μοντέλα θα κάνουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην Αυτοκίνηση 2015

Καθώς η 66η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ΙΑΑ(17-27 Σεπτέμβριου), μπαίνει στην τελική ευθεία, θέλουμε να σας δώσουμε μερικά σημαντικά στοιχεία για την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως 21 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Στην 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ΙΑΑ – την μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στην Ευρώπη –  προγραμματίστηκε η παγκόσμια πρεμιέρα δεκάδων νέων μοντέλων και τεχνολογιών, που θα αλλάξουν την ροή της διεθνούς αυτοκίνησης.

Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα στοιχεία, τα νέα μοντέλα που ενδιαφέρουν την ελληνική αγορά, αμέσως μετά την Φρανκφούρτη, θα έρθουν στην Ελλάδα. Κάτω από τον αττικό ουρανό, κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015», θα πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους.

Αναμένεται, να συμμετάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που εκπροσωπούν στην Ελλάδα τις δημοφιλείς αυτοκινητοβιομηχανίες. Επίσης, θα υπάρχουν και τα προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του.

Το ενδιαφέρον των εκθέτων είναι μεγάλο, γιατί έχει εκτιμηθεί από το σύνολο του κλάδου, η αξία της έκθεσης, καθώς και η μεγάλη δυνατότητα προβολής των προϊόντων τους, μέσα από την μοναδική διοργάνωση υψηλού επιπέδου, που γίνεται σε ελληνικό έδαφος.Μια έκθεσης θεσμός για την ελληνική αγορά.

Παράλληλα σε συνεργασία με τους εκθέτες, οι διοργανωτές δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις, για την καλύτερη δυνατή προβολή των προϊόντων, καθώς και την άνεση των επισκεπτών. Ειδικευμένοι αρχιτέκτονες και τεχνίτες, έχουν αναλάβει την αναβάθμιση του χώρου και την εξασφάλιση της κατάλληλης αισθητικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από δελτίο τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.