ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Renault επενδύει στα ηλεκτρικά επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα

Η Renault επενδύει στα ηλεκτρικά επιβατικά και επαγγελματικά  οχήματα

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις στα ηλεκτρικά οχήματα τόσο στα ΙΧ όσο και στα επαγγελματικά. Και μπορεί να θεωρείται από τις πρωτοπόρους εταιρίες στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων , ωστόσο δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και συνεχίζει να επενδύει στον τομέα αυτό.

Η γκάμα της Renault είναι μεγάλη. Επενδύοντας σωστά και με συνέπεια σε αυτό το τεχνολογικό τομέα κατάφερε να κυριαρχήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά. Περίπου 1 στα 4 ηλεκτρικά οχήματα που πουλήθηκαν το 2017 να είναι Renault.

Με όπλο αυτή την επιτυχία, η Renault επιταχύνει τις διαδικασίες ανάπτυξης στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, ανακοινώνοντας ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο πρόγραμμα αναβάθμισης των μονάδων παραγωγής στη Γαλλία. Το πρόγραμμα επένδυσης, το οποίο ξεπερνά το 1 δις ευρώ, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

• Την παρουσίαση μιας νέας πλατφόρμας η οποία θα παράγεται στο εργοστάσιο του Douai, το οποίο και θα αποτελέσει τη δεύτερη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων της Renault.

• Τον διπλασιασμό της δυνατότητας παραγωγής του Renault ZOE στο εργοστάσιο του Flins.

• Τον τριπλασιασμό της δυνατότητας παραγωγής ηλεκτρικών κινητήρων στη μονάδα παραγωγής του Cleon, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί και ένας νέος προηγμένος ηλεκτροκινητήρας το 2021.

• Την αναβάθμιση του εργοστασίου στο Maubeuge ώστε να προετοιμαστεί για την παραγωγή της οικογένειας επαγγελματικών οχημάτων του νέου Renault KANGOO, η οποία θα περιλαμβάνει και το ηλεκτρικό KANGOO Z.E.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.