ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με 36 άτοκες δόσεις και 5 χρόνια εγγύηση το νέο CITROËN C4 CACTUS

Με 36 άτοκες δόσεις και 5 χρόνια εγγύηση το νέο CITROËN C4 CACTUS

Το νέο C4 Cactus που πρόσφατα λανσαρίστηκε στη χώρα μας, είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του. Σε συνδυασμό με τον υπερπλούσιο εξοπλισμό και τις κορυφαίες τεχνολογίες που διαθέτει, προσφέρεται στην ελκυστική τιμή των 14.850€,καθώς και με 5 Χρόνια Εγγύηση.

Η Citroen ακολουθώντας την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, δημιούργησε ένα μοναδικό Πρόγραμμα Αγοράς, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση του δημοφιλούς χατσμπακ, του νέου C4 Cactus, προσφέροντάς το με 36 πραγματικά άτοκες δόσεις .

Το Νέο C4 Cactus εφοδιασμένο με τις σταθερές αξίες της Citroën, καταφέρνει να ξεχωρίζει με τη μοναδική του σχεδίαση και την έντονη προσωπικότητά του, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία, την κορυφαία άνεση και τους πολυβραβευμένους κινητήρες.

Το Νέο C4 Cactus είναι το πρώτο Citroën στην Ευρώπη που, στο πλαίσιο του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®, διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα ανάρτησης με Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC), προσφέροντας την αίσθηση της οδήγησης πάνω σε ένα “μαγικό χαλί”. Είναι επίσης, το πρώτο μοντέλο παγκοσμίως που διαθέτει τα καινοτόμα Advanced Comfort καθίσματα για κορυφαία επίπεδα άνεσης.

Το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

• 36 Πραγματικά Άτοκες Δόσεις

• από 249 ευρώ το μήνα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• 40% προκαταβολή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.