Νέος Πρόεδρος του BMW Group Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης ο Neil Fiorentinos

Νέος Πρόεδρος του BMW Group Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης ο Neil Fiorentinos

Η BMW AG διόρισε τον Neil Fiorentinos Πρόεδρο του BMW Group Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η θητεία του νέου προέδρου ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Ο Fiorentinos διαδέχεται τον Christoph v. Tschirschnitz, ο οποίος αποφάσισε να αναλάβει διευθυντικά καθήκοντα εκτός του BMW Group.

Ο κύριος v. Tschirschnitz (53) προσήλθε στο BMW Group το 1992 και κατείχε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις στους τομείς Εταιρικού Σχεδιασμού (Corporate Planning), Στρατηγικών Λιανικής και Ανάπτυξης Δικτύου (Retail Strategies & Dealer Development), BMW Motorrad, ενώ διετέλεσε και Υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ BMW στις περιοχές Ασίας, Ειρηνικού, Αφρικής, και Ανατολικής Ευρώπης.

Πριν αναλάβει τη θέση του Προέδρου του BMW Group Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης ήταν Αντιπρόεδρος Fleet, Εταιρικών και Άμεσων Πωλήσεων στην BMW Γερμανίας. Η θητεία του ως Προέδρου της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης στέφθηκε με ρεκόρ πωλήσεων και κερδοφορίας. Σε μία πολύ επιτυχημένη τετραετία, ο v. Tschirschnitz πέτυχε πάνω από 50% αθροιστική αύξηση όγκου πωλήσεων με τις μάρκες BMW και MINI σε 12 αγορές, διοικώντας από την έδρα της εταιρίας στο Σάλτσμπουργκ.

Ο Neil Fiorentinos προέρχεται από το BMW Group Ολλανδίας, όπου έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος τα τελευταία 4,5 χρόνια. Ο Neil (50) ξεκίνησε την καριέρα του στο BMW Group Ν. Αφρικής το 1994. Δεκαέξι χρόνια αργότερα διορίστηκε Επικεφαλής του BMW Group Ασίας. Διαθέτοντας διεθνή εμπειρία από τρεις διαφορετικές θέσεις πωλήσεων του BMW Group σε τρεις ηπείρους, ο Νοτιοαφρικανός έχει διαπρέψει στις σχέσεις με το δίκτυο εμπόρων και εισαγωγέων. Στην Ολλανδία, ο Neil και η ομάδα του διατήρησαν την πρωτοκαθεδρία της BMW στην κατηγορία, πετυχαίνοντας ρεκόρ πωλήσεων για τις BMW, MINI και BMW Motorrad επί τέσσερα χρόνια στη σειρά.

Στο νέο του ρόλο, ο Neil θα είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ στην περιοχή Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που αποτελείται από δώδεκα χώρες: Αυστρία, Πολωνία, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο και Μάλτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.