ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Νέο Ford Focus ακόμη πιο… μεγάλο

Το Νέο Ford Focus ακόμη πιο… μεγάλο

Η Ford στο νέο Focus αύξησε κατά πέντε πόντους το χώρο για τους πίσω επιβάτες. Δηλαδή τα γόνατα ακόμη και για τους ψηλούς επιβάτες δεν ακουμπούν στο μπροστινό κάθισμα. Δεδομένου ότι τα σχολεία ανοίγουν και με αφορμή μια έρευνα που έγινε για το πόσο γρήγορα ψηλώνουν οι μαθητές η Ford έφτιαξε ένα έξυπνο βίντεο. Ένα βίντεο που βασίζεται στην έρευνα για την ανάπτυξη των μαθητών .

Επιστημονική έρευνα έδειξε ότι οι μαθητές αναπτύσσονται ακόμα ταχύτερα από όσο συνήθως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, επειδή είναι λιγότερο αγχωμένοι.

Σύμφωνα με την έρευνα κατά μέσο όρο τα παιδιά σχολικής ηλικίας ψηλώνουν με ρυθμό 6 εκατοστών το χρόνο. Στο μέγιστο ρυθμό ανάπτυξής τους, τα παιδιά μπορεί να ψηλώσουν κατά 16 ολόκληρα εκατοστά μέσα σε ένα χρόνο, με την ανάπτυξη να εκτινάσσεται στα ύψη φτάνοντας ακόμα και το μισό εκατοστό σε μία νύχτα. Αυτό σημαίνει ότι μερικοί μαθητές θα μπουν στο οικογενειακό αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στο σχολείο κατά 2 εκατοστά ψηλότεροι από το τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

Συνδύασαν στην Ford την έρευνα και έτσι πρόβαλαν και το νέο Focus που έχει κατά 5 εκ μεγαλύτερο χώρο για τους πίσω επιβάτες. ( Συνήθως πίσω κάθονται και οι μαθητές).

Το νέο Ford λοιπόν, προσφέρει περισσότερο χώρο από ποτέ για τα παιδιά που επιστρέφουν στο σχολείο πιο ανεπτυγμένα από την αρχή του καλοκαιριού, με κορυφαίο χώρο για τα γόνατα πίσω που έχει βελτιωθεί κατά 5 εκ. συγκριτικά με του προηγούμενου μοντέλου.

Οι πίσω επιβάτες ταξιδεύουν πιο άνετα, έχοντας στη διάθεσή τους 6 εκατοστά επιπλέον χώρο στην περιοχή των ώμων, ενώ ένα πιο επίπεδο πάτωμα κάτω από το κεντρικό κάθισμα αυξάνει την άνεση του μεσαίου επιβάτη – με αποτέλεσμα να περιορίζει τους καυγάδες για το ποιος θα καθίσει στο μέση.

Για τους μεγαλύτερους μαθητές υπάρχει στον προαιρετικό εξοπλισμό το FordPass Connect. Μπορείτε να επιλέξετε ή όχι την διακίνηση κάποιων δεδομένων. Η τεχνολογία θα διατίθεται σε ορισμένες αγορές το 2018, ενώ οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν το 2019.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη το Wi-Fi Hotspot (μέχρι 4G) περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο λήψης ασύρματων δεδομένων που ξεκινά τη στιγμή της ενεργοποίησης και λήγει με το πέρας 3 μηνών ή όταν χρησιμοποιηθούν 3GB δεδομένων, όποιο συμβεί πρώτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.