Το Nissan ”Altima-te AWD” κάνει τον Φεβρουάριο το παγκόσμιο ντεμπούτο του στον Καναδά

Το  Nissan ”Altima-te AWD” κάνει τον Φεβρουάριο το παγκόσμιο ντεμπούτο του στον Καναδά

Η Nissan συνεχίζει την “παράδοση” στο χιόνι.Μετά από τα 370Zki και Rogue Warrrior, τώρα παρουσιάζει το Altima-te AWD. Εξοπλίζει το μοναδικό σεντάν με ερπύστριες βαρέως τύπου και κάνει την έκπληξη στους παγωμένους δρόμους του Καναδά.

Τον άλλο μήνα (Φεβρουάριος) κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μόντρεαλ.

Είναι ένα sedan που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα μας έχει παρουσιάσει η Nissan. Στην ουσία πρόκειται για ένα project που αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή στην τετρακίνηση (AWD) και μια πρόσθετη επιλογή για τον Καναδό υποψήφιο αγοραστή. Με την κωδική ονομασία “Altima-te AWD”, αυτό το μοναδικό όχημα, βασίζεται στο νέο Nissan Altima AWD και συνεχίζει το “έθιμο” της Nissan που θέλει να δημιουργεί επιθετικά, μοναδικά μοντέλα, εξοπλισμένα με ένα σύστημα ερπυστριών βαρέως τύπου.

“Δεν πρόκειται για ένα Altima όπως το ξέρουμε”, δήλωσε ο Joni Paiva, πρόεδρος της Nissan Canada Inc. “Για το μοντέλο του τρέχοντος έτους, επαναπροσδιορίζουμε τι αντιπροσωπεύει αυτή η ιστορική ονομασία. Το Altima-te AWD έρχεται να ενωθεί με τα υπόλοιπα, μοναδικά μοντέλα που είναι ειδικά εξοπλισμένα για το χιόνι, όπως το Rogue Warrior και στέλνει ένα σαφές μήνυμα στην αγορά: Αυτό το Altima έχει την ικανότητα να κινείται στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.