ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξεκίνησε τη συλλογή βραβείων το νέο LUXURY SUV DS 7 CROSSBACK

Ξεκίνησε τη συλλογή βραβείων το νέο LUXURY SUV DS 7 CROSSBACK

O εκλεπτυσμένος χαρακτήρας του πρωτοποριακού Luxury SUV DS 7 Crossback προκαλεί μεγάλη εντύπωση και κερδίζει διακρίσεις. Η γαλλική DS Automobiles που εδρεύει στο Παρίσι ξεκίνησε επίσημα τις δραστηριότητές της, την 1η Ιουνίου 2014. Η πορεία υπεροχής ξεκινά το 1955 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, με την παρουσίαση του DS 19.

Συνδυάζοντας ιδανικά την άνεση με το δυναμισμό, τα DS 3, DS 3 CABRIO, DS 3 Performance, DS 4, DS 4 CROSSBACK, DS 4S, DS 5, DS 5LS και DS 6, χαρίζουν πρωτόγνωρη απόλαυση οδήγησης, αλλά και αίσθηση ευεξίας στους επιβάτες.

Σήμερα με τη σχεδιαστική της κομψότητα, την κατασκευαστική αρτιότητα, την πληρότητα του εξοπλισμού αλλά και την κορυφαία οδική συμπεριφορά που συνδυάζεται με απαράμιλλη άνεση για τους επιβάτες, κατατάσσουν την DS μεταξύ των καλύτερων προτάσεων στη δημοφιλή κατηγορία των μεσαίων SUV.

Η Γαλλική φινέτσα και το εκλεπτυσμένο στυλ που διαθέτει το νέο DS 7 Crossback, αποτέλεσε το κριτήριο ανάδειξής του από τα Αριστεία 2018 – 2019 του περιοδικού 4 ΤΡΟΧΟΙ (μοντέλα που ξεχώρισαν τους τελευταίους 12 μήνες) και της καταξιωμένης συντακτικής του ομάδας, ως το πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο στον τομέα της σχεδίασης.

Τα υλικά που κοσμούν τον εσωτερικό διάκοσμο του DS 7 Crossback, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η αίσθηση της haute couture της αυτοκίνησης, οδήγησαν το πολυτελές SUV, στην πρώτη επιλογή της συντακτικής ομάδας των 4 ΤΡΟΧΩΝ, στην κατηγορία των Luxury SUV.

H πολυτέλεια και η άνεση που προσφέρει, συντέλεσαν σε μία σημαντική διάκριση από το περιοδικό CAR AND DRIVER. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η έμπειρη συντακτική ομάδα του καταξιωμένου περιοδικού, χρησιμοποίησε συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής για να καταλήξει στα “Best in Class” μοντέλα 10 δημοφιλών κατηγοριών. Αξιολογώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου Luxury SUV DS 7 Crossback, το περιοδικό CAR AND DRIVER το ανακήρυξε ως το καλύτερο Premium Αυτοκίνητο του 2019 (Best Premium Car).

Ανάλογα μεγάλη είναι και η διάκριση που έλαβε το DS 7 Crossback και από τους αναγνώστες του Auto Τρίτη, του μεγαλύτερου εβδομαδιαίου αυτοκινητιστικού περιοδικού στη χώρα. Οι αναγνώστες του Auto Τρίτη, στο πλαίσιο των βραβεύσεων Best Car 2019, ξεχώρισαν το Luxury SUV DS 7 Crossback ως το πιο ωραίο αυτοκίνητο της χρονιάς.

Ο κος Δημήτρης Καββούρης, Chief Operating Officer της Citroen και της DS Automobiles στην Ελλάδα, δήλωσε: “Ιδιαίτερα τιμητικές είναι και οι τρεις διακρίσεις για το μοντέλο της DS Automobiles, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι η 2η γενιά των μοντέλων της μάρκας ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα, εισάγοντας τη Γαλλική πολυτέλεια και το “know-how” στην αυτοκίνηση με νέα ιδιαίτερα εντυπωσιακά σύνολα.

Οι εκδόσεις στις οποίες προσφέρεται το Luxury SUV DS 7 Crossback στην ελληνική αγορά, δίνουν πολύ μεγάλο εύρος επιλογών στον υποψήφιο αγοραστή, καλύπτοντας και με το παραπάνω κάθε ανάγκη και απαίτηση.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο εντυπωσιακό DS Store Athens, στο Χαλάνδρι (Λ. Κηφισίας 240-242) μπορείτε να δείτε από κοντά το νέο Luxury SUV DS 7 Crossback .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.