ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι νέες τιμές και εκδόσεις για τα μοντέλα της Audi

Οι νέες  τιμές και εκδόσεις για τα μοντέλα της Audi

Το νέο Audi Α1 διαγράφει μία σημαντική εμπορική πορεία στην Ελλάδα. Ειδικά η μικρή έκδοση με τον βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρων που αποδίδει 95 ίππους δείχνει να είναι προσιτό για το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων αγοραστών. Το Audi A1 SB 25 TFSI με τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό έχει τιμή εκκίνησης 19.950 ευρώ και είναι αυτό με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5-σχέσεων.

Ταυτόχρονα, νέα μειωμένη τιμή ισχύει και για το Q2 1.0 TFSI με το βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου και το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων. Το μοντέλο διατίθεται πλέον στα 22.430 €, διαθέτοντας και το πρόσθετο πακέτο εξοπλισμού Comfort, που προσφέρεται χωρίς χρέωση και περιλαμβάνει αυτόματο 2-ζωνικό κλιματισμό, εμπρός υποβραχιόνιο και εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους & θερμαινόμενους.

Παράλληλα με τις παραπάνω ενέργειες, η Audi παρουσιάζει και τις Εκδόσεις Business για τα A3, Q2 και Q3. Οι εκδόσεις Business είναι ιδανικές για στελέχη που δικαιούνται εταιρικό αυτοκίνητο. Προσφέρουν ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό χωρίς επιπλέον χρέωση, σε ειδικά μελετημένους συνδυασμούς ώστε τα μοντέλα να μην υπερβαίνουν τα – ανά κατηγορία – όρια που έχει καθορίσει η Πολιτεία για τη φορολόγηση των χρηστών εταιρικών αυτοκινήτων.

Τα A3 Sportback Business 30 TDI και A3 Sport Sedan Business 30 TDI διατίθενται με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 22.430 € (λιανική τιμή προ φόρων 16.992 €). Το Q2 Business 30 TDI S tronic, με το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο της αγοράς, διατίθεται στα 27.990 € (λιανική τιμή προ φόρων 19.993 €).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στο ολοκαίνουργιο Q3, το μοντέλο πλέον βρίσκεται σε όλα τα σημεία του δικτύου της Audi στην Ελλάδα. Και για το Q3 διατίθεται έκδοση Business, καθιστώντας το ιδανική επιλογή και για εταιρικούς χρήστες. Το Q3 Business 35 TDI S tronic έχει προτεινόμενη λιανική τιμή 37.590 ευρώ (λιανική τιμή προ φόρων 24.993 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.