ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διπλή πρωτιά για την Peugeot το 2019 σε διεθνή έρευνα αξιοπιστίας!

Διπλή πρωτιά για την Peugeot το 2019 σε διεθνή έρευνα αξιοπιστίας!

Στην έρευνα η οποία διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο, από την J.D. Power και συμμετείχαν περισσότεροι από 11.000 ιδιοκτήτες οχημάτων, ζητήθηκε από τους κατόχους να βαθμολογήσουν τα αυτοκίνητά τους σε 177 σημεία σε 8 διαφορετικούς τομείς που αφορούσαν μεταξύ άλλων τους κινητήρες, το σύστημα μετάδοσης, την συνδεσιμότητα και την ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό.

Στην ετήσια έρευνα της J.D. Power , οι συμμετέχοντες ψήφισαν την PEUGEOT ως την πιο αξιόπιστη εταιρεία μαζικής παραγωγής. Η γαλλική φίρμα με αυτήν την έρευνα επιβεβαιώνει το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της σε επίπεδο αξιοπιστίας, κόστους χρήσης και ποιότητας κατασκευής.

Στην έρευνα συμμετείχαν αυτοκίνητα από τις οκτώ (8) κατηγορίες της αγοράς, όπου η Peugeot κέρδισε και το βραβείο «του πιο αξιόπιστου μικρού αυτοκινήτου» στην κατηγορία του για το Peugeot 208.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η J.D. Power είναι μια καταξιωμένη εταιρεία διεθνούς εμβέλειας η οποία διεξάγει έρευνες ικανοποίησης πελατών και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο του αυτοκινήτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.