Η Mazda ξανά στην Ελλάδα κάτω από την «ομπρέλα» του Ομίλου Συγγελίδη

Η Mazda ξανά στην Ελλάδα κάτω από την «ομπρέλα» του Ομίλου Συγγελίδη

Η Mazda επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Συγγελίδη που ανέλαβε την εμπορική διάθεση των ιαπωνικών μοντέλων, έκανε την επίσημη παρουσίαση της γιαπωνέζικης φίρμας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Και φυσικά από ένα τόσο σημαντικό γεγονός δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την εκδήλωση οι επικεφαλής της γιαπωνέζικης φίρμας στην Ευρώπη.

Τα στελέχη του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης της Μazda Motor Europe, που έχουν έδρα την Αυστρία αναφέρθηκαν τόσο στα μελλοντικά σχέδια της Mazda όσο και στις άριστες σχέσεις που δημιούργησαν με τον Όμιλο Συγγελίδη.

Ο κ. David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, δήλωσε:

«Φιλοδοξία του brand της Mazda είναι να τοποθετηθούμε ξεκάθαρα και να διαφοροποιηθούμε από το ανταγωνισμό, δημιουργώντας μοναδική αξία για τους πελάτες. Το brand μας έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και η φιλοδοξία μας είναι να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο. Προσφέροντας στους πελάτες μας εντυπωσιακά μοντέλα που παρέχουν μια μοναδική ευχαρίστηση οδήγησης, μαζί με after-sales εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και μια συνολικά μοναδική αγοραστική εμπειρία, ευελπιστούμε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Jo Stenuit, Design Director R@D Centre Mazda Motor Europe. Ο επικεφαλής σχεδίασης των καινούργιων μοντέλων αναφέρθηκε στα καινούργια μοντέλα της Mazda αλλά και στις σχεδιαστικές προσεγγίσεις που έγιναν έτσι ώστε τα αυτοκίνητα να είναι άκρως ανταγωνιστικά.

Σειρά είχε ο κ. Hajime Seikaku, Vice President and General Manager R@D Centre Mazda Motor Europe ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλοσοφία και στην τεχνολογία της Mazda. Όλα τα αυτοκίνητα εμπεριέχουν την νέα γλώσσα σχεδιασμού KODO: Soul of Motion, τεχνολογίες SKYACTIV και την πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-ACTIVSENSE.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι οι επικεφαλής της εταιρίας δείχνοντας την εμπιστοσύνη που έχουν στον Όμιλο Συγγελίδη κάνουν δυναμικό come back με όλα τα μοντέλα της Mazda που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Συγγελίδη κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης ο οποίος δήλωσε:

«Ευχαριστούμε την Mazda για την εμπιστοσύνη της. Έχουμε δημιουργήσει ένα κατάστημα-ναυαρχίδα το οποίο θα φέρει την αυτοκινητιστική εμπειρία του πελάτη σε νέο επίπεδο, παραδίδοντας τόσο αυτοκίνητα, όσο και υπηρεσίες, εξέχουσας ποιότητας. Είμαστε δεσμευμένοι προς την εδραίωση μιας μακροχρόνιας σχέσης συνεργασίας με τη Mazda και την επίτευξη της επιτυχίας που το brand αξίζει στην αγορά μας».

(Πολυχρόνης Συγγελίδης)

Στην εκδήλωση ήταν εκτός από τον κ. Γιάννη Συγγελίδη και όλοι οι διευθυντές του Ομίλου.

Στις 6 Ιουνίου θα γίνουν στην Αθήνα τα επίσημα εγκαίνια ενός καταστήματος-ναυαρχίδα της Mazda και αμέσως μετά θα αρχίσουν οι πωλήσεις.

Μετά από μια πενταετία το σκηνικό αλλάζει. Η Mazda επιστρέφει με νέες βάσεις και νέες προοπτικές.

H Mazda λειτουργεί στην Ελλάδα με ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών οι οποίοι παρέχουν service, συντήρηση και αυθεντικά ανταλλακτικά Mazda. Ήδη υπάρχουν εξουσιοδοτημένα συνεργεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, την Ξάνθη, την Πτολεμαΐδα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Κομοτηνή και τον Βόλο.

Οι λιανικές πωλήσεις της πλήρους σειράς των μοντέλων Mazda θα ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου μέσω του καταστήματος-ναυαρχίδα στην Αθήνα, το οποίο θα λειτουργεί ο Όμιλος Συγγελίδη και θα συμπεριλαμβάνει τόσο ένα σύγχρονο εκθεσιακό χώρο αλλά και τεχνικές εγκαταστάσεις.

(Mazda 2: Από 13.719 €)

(Mazda CX-5: Από 27.705€)

(Mazda 6 Sport Combi: Από 34.491€
Mazda 6 Sedan: Από 34.491€)

(Mazda 3 Sedan: Από 25.290€

Mazda 3 Hatchback: Από 25.290€)

(Mazda MX 5: Από 24.997€)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(Mazda MX- 5 RF: Από 32.251€)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.