ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

X-Class “The Rock Edition” με έκπτωση 6.940 ευρώ και δωρεάν σέρβις

X-Class “The Rock Edition” με έκπτωση 6.940 ευρώ και δωρεάν σέρβις

Ήταν η σωστότερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει η Mercedes για να μπορέσει να πουλήσει τις πανάκριβες εκδόσεις X-Class. Η ειδική έκδοση X-Class TheRock που χωρίς καμιά αμφιβολία καλύπτει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία είναι πανάκριβη. Για το λόγο αυτό η Mercedes στην Ελλάδα αποφάσισε να προσθέσει εξοπλισμό και να κάνει δελεαστικές προσφορές.

Το συνολικό όφελος του επιπλέον εξοπλισμού της TheRock edition ξεκινά από €6.940 για την Χ250 d 4MATIC TheRock με Aυτόματο Κιβώτιο ταχυτήτων.

Έχει αρκετά ετοιμοπαράδοτα που παραμένουν αδιάθετα. Το είχαμε πεί από την πρρώτη στιγμή. Όσο καλό και αν είναι το αυτοκίνητο δεν προκειται να το πάρει ο αγρότης. Ίσως κάποιοι πλούσιοι αγόρασαν την X-Class για να μεταφέρουν ταsnowbile τους αλλά σίγουρα οι αγρότες δεν τα προτίμησαν για να μεταφέρουν πατάτες και κρεμμύδια.

Και τώρα εκτός όλων των άλλων εκπτώσεων η Mercedes δίνει τη συγκεκριμένη έκδοση με 4 χρόνια Δωρεάν Service (συμβόλαιο συντήρησης Maintainance 4 ετών ή 80.000 χλμ).

Δεν αποκλείεται να πείσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.