ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεπέρασαν κάθε στόχο οι πωλήσεις του ηλεκτροκίνητου βαν Nissan e-NV200.

Ξεπέρασαν κάθε στόχο οι πωλήσεις του ηλεκτροκίνητου βαν Nissan e-NV200.

Οι περισσότεροι επιχειρηματικοί κολοσσοί των διανομών στρέφονται στην κινητικότητα μηδενικών ρύπων. Το e-NV200 βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτίμησης.

Το ανανεωμένο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο φορτηγό Nissan e-NV200, έχει καταγράψει ρεκόρ πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη – ξεπέρασαν τις 10.000 – καθώς οι εμπορικοί στόλοι συνεχίζουν να επικεντρώνονται στη βιωσιμότητα.

Αυτή η επιτυχία στις πωλήσεις στηρίζεται στην πλεονεκτική θέση του Nissan e-NV200 στην κατηγορία του, αναδεικνύοντάς το πέρυσι ως το πιο εμπορικό LCV μηδενικών εκπομπών σε 10 αγορές στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Νορβηγίας και των Κάτω Χωρών.

Στο Nissan e-NV200 δεν υπάρχουν κραδασμοί, δεν υπάρχουν μηχανικοί θόρυβοι και είναι αθόρυβο.Τόσο οι εκδόσεις van όσο και οι Combi του Nissan e-NV200, συνεχίζουν να του εξασφαλίζουν κορυφαία θέση στον στόλο μεγάλων επιχειρήσεων παράδοσης αντικειμένων, μεταφοράς προσώπων και ιδιωτικής μίσθωσης σε όλη την Ευρώπη, με τις πρόσφατες παραγγελίες στόλου να τοποθετούνται από κολοσσούς όπως η DHL και η Chronopost.

Προορισμένo τόσο για επαγγελματική όσο και για ιδιωτική χρήση, το Nissan e-NV200 αποτελεί μια εξαιρετικά πρακτική και αποδοτική επιλογή, αξιοποιώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του πολυβραβευμένου NV200 van και της τεχνολογίας από το κορυφαίο ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF.Χάρη στον έξυπνο, αποδοτικό σχεδιασμό της αναβαθμισμένης μπαταρίας των 40 kWh, το αναβαθμισμένο Nissan e-NV200 διατηρεί την εντυπωσιακή χωρητικότητα και ωφελιμότητα φορτίου, ικανό να μεταφέρει 4.2 m3 φορτίου ή 705 kg, στην έκδοση van.

Αντικατοπτρίζοντας με μεγάλη ακρίβεια τις πραγματικές συνθήκες οδήγησης, το αναβαθμισμένο Nissan e-NV200 υποβλήθηκε σε δοκιμές WLTP, επιτρέποντας στους οδηγούς του να διανύσουν από 200 χλμ σε συνδυασμένο κύκλο οδήγησης, έως και 301 χλμ. σε συνθήκες πόλης, με μία μόνο φόρτιση. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση της ακτίνας οδήγησης άνω του 60%, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά και επιτρέπει στους οδηγούς να οδηγούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έχοντας τη δυνατότητα να συνδεθούν με το εκτεταμένο Ευρωπαϊκό δίκτυο Ταχείας Φόρτισης CHAdeMO.

Όταν απαιτείται φόρτιση, το Nissan e-NV200 προσφέρει επίσης μια σειρά βολικών λύσεων. Εκτός από την τυπική οικιακή πρίζα, οι ιδιοκτήτες του μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα wall βox και τον ενσωματωμένο φορτιστή 7 kW για πλήρη φόρτιση του αυτοκινήτου σε 7,5 ώρες. Παράλληλα, ένας ταχύ-φορτιστής επιτρέπει στους χρήστες να φτάσουν από το 20% στο 80% της φόρτισης, σε μόλις 40 με 60 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.