ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το Peugeot 3008 κατακτά το θρόνο του καλύτερου μεσαίου SUV για το 2020

Το Peugeot 3008 κατακτά το θρόνο του καλύτερου μεσαίου SUV για το 2020

Σύμφωνα με τη Βρετανική έρευνα “Driver Power” το SUV Peugeot 3008 κατέκτησε τον τίτλο του «καλύτερου μεσαίου SUV» για 3η συνεχή χρονιά.

Η έρευνα “Driver Power” διεξάγεται από το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στη Μεγάλη Βρετανία, το Auto Express και αποτελεί την νούμερο 1 έρευνα ικανοποίησης πελατών.

Η έρευνα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων να αξιολογήσουν το όχημά τους και τον κατασκευαστή του, στους εξής τομείς: πρακτικότητα, χώροι, οδηγική εμπειρία, ασφάλεια, αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής. Ο θεσμός “Driver Power” στη συνέχεια γνωστοποιεί τα αποτελέσματα στις εταιρείες αυτοκινήτων, σχετικά με την καλύτερη και τη χειρότερη εμπειρία του πελάτη από το όχημα που κατέχει.

Το Peugeot 3008 κατακτά αυτό το βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά, λόγω της ελκυστικής του σχεδίασης, των στιλάτων γραμμών του, των ιδιαίτερα λειτουργικών χαρακτηριστικών του, των μεγάλων χώρων του και της αξιοπιστίας του στο δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το SUV Peugeot 3008 έχει ήδη κατακτήσει περισσότερα από 22 βραβεία στη Μεγάλη Βρετανία και πάνω από 70 Διεθνή βραβεία, μεταξύ των οποίων και το υπέρτατο βραβείο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.