ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ένα θρύλος του 1966 πωλείται πολύ ακριβά (βίντεο)

Ένα θρύλος του 1966 πωλείται πολύ ακριβά (βίντεο)

Η δεκαετία του 1960 ήταν μια χρυσή εποχή για την Alfa Romeo στην αγωνιστική επικράτεια.

Η Giulia εμφανίστηκε το 1962 και ξανάδωσε στην Alfa Romeo την απαραίτητη επιτυχία στα σπορ GT. Ακόμα καλύτερα το έκανε βέβαια η έκδοση Sprint GT, που λειτούργησε και ως βάση για τον αθεράπευτο έρωτα που είπαν GTA. Με τη συνεργασία της Bertone πια.

Το συγκεκριμένο Giulia GTA των 1.600 κυβικών έχει μάλιστα και σοβαρές αγωνιστικές περγαμηνές στις πλάτες του, αποσπώντας νίκες με τη σέσουλα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Παραμένει σε άψογη κατάσταση και εντάσσεται στα υγρά όνειρα των συλλεκτών, γι’ αυτό και ο οίκος Gooding & Company ζητά 575.000 δολάρια (513.000 ευρώ)!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.