ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο Ίλον Μασκ έδωσε το «πράσινο φως» για αγορές Tesla με bitcoin

Ο Ίλον Μασκ έδωσε το «πράσινο φως» για αγορές Tesla με bitcoin

Την αγορά των Tesla αυτοκινήτων με τη χρήση κρυπτονομισμάτων ενέκρινε ο Ίλον Μασκ.

«Τώρα μπορείτε να αγοράσετε Tesla με bitcoin», ανέφερε ο Μασκ σε ανάρτησή του στο Twitter, προσθέτοντας ότι η επιλογή θα είναι διαθέσιμη εκτός των ΗΠΑ μέσα στη χρονιά.

Η εταιρία ηλεκτρονικών οχημάτων ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι αγόρασε bitcoins αξίας 1,5 δισεκ. δολαρίων και ότι σύντομα θα το δέχεται ως μορφή πληρωμής για αυτοκίνητα, σε ένα αποφασιστικό βήμα προς την κανονική αποδοχή του bitcoin που έφθασε σε επίπεδα ρεκόρ, σχεδόν στα 62.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το bitcoin, το μεγαλύτερο παγκοσμίως ψηφιακό νόμισμα, κατέγραψε άνοδο άνω του 4% μετά την ανάρτηση του Μασκ και πριν από λίγο η τιμή του διαμορφωνόταν στα 56.429 δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.