ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκληρό off-road από τo Bentley Bentayga [βίντεο]

Σκληρό off-road από τo Bentley Bentayga [βίντεο]

Το πρώτο SUV στην ιστορία της βρετανικής φίρμας βρίσκεται προ των πυλών, με την παγκόσμια πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η Bentley το έχει χαρακτηρίσει ως το πιο επιβλητικό, πολυτελές, ξεχωριστό και ισχυρό αυτοκίνητο της κατηγορίας. Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει εξαιρετική ποιότητα κύλισης στην άσφαλτο και προσφέρει «εκρηκτικές» επιδόσεις. Ωστόσο, είναι ικανό να κινηθεί και σε πιο σκληροτράχηλες διαδρομές χάρη στο αυξημένο ύψος του αμαξώματος από το έδαφος, την εξελιγμένη τετρακίνηση και τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα.

Πρόσφατα, οι μηχανικοί της Bentley πήγαν με το Bentayga έως τη Βόρεια Ισπανία, δοκιμάζοντας τις εκτός δρόμους δυνατότητες του αυτοκινήτου. Το πολυτελές SUV έφτασε σε υψόμετρο 2.800 μέτρων, περνώντας με άνεση τα εμπόδια.

Να σημειώσουμε πως, εφοδιάζεται με ένα V8 4.0 twin-turbo κινητήρα και ένα W12 6.0 λίτρων, απόδοσης άνω των 600 ίππων, ενώ αργότερα θα υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τους πρώτους μήνες του 2016, με την τιμή του να ορίζεται στα 170.000 ευρώ, περίπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.