ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Όταν μια ξανθιά … ντριφτάρει με μια Lambo (βίντεο)

Όταν μια ξανθιά … ντριφτάρει με μια Lambo (βίντεο)

Όταν η Lamborghini δημιούργησε την πισωκίνητη Huracán ήταν για να δημιουργήσει ένα αρχετυπικό supercar, με μειωμένο βάρους, το οποίο να προσφέρει ανόθευτη οδηγική απόλαυση. Οι Ιταλοί δεν την είχαν στο μυαλό τους ως drift car. Την είχαν όμως οι Hubinettes.

Ο Sam και η Stina Hubinette δεν είναι το πλέον τυπικό δείγμα παντρεμένου ζευγάριού. Είναι και οι δύο κασκαντέρ και εργάζονται στο Hollywood ντουμπλάροντας τους γνωστούς αστέρες σε ταινίες δράσης. Τώρα οι Hubinette έχουν βάλει στόχο να γίνουν σταρ οι ίδιοι. Και έχουν επιλέξει την πισωκίνητη Lamborghini Huracán ως το όχημα που θα τους οδηγήσει στη διασημότητα. Μόνο που δεν μπορούν να την οδηγήσουν… ίσια. Αλλά μόνο με πάντες. Τους γνωρίσαμε πρόσφατα, όταν είχαν αναστατώσει τις τελευταίες εβδομάδες το διαδίκτυο ντριφτάροντας την Huracán στο πάρκινγκ της αντιπροσωπείας της Lamborghini στο Newport Beach.

Οι Hubinttes έχουν κάνει μικρές επεμβάσεις στην LP580-2 για να αυξήσουν την ικανότητα της να ντριφτάρει. Το αγαπημένο της Stina είναι το… υδραυλικό χειρόφρενο. Έχουν χορηγία από τη Nitto για τα λάστιχα, διότι χρειάζονται και πολλά. Ζάντες της Vorsteiner και ένα carbon fiber bodykit με στοιχεία στο πίσω μέρος και από τη Veneno.

Το πρότζεκτ τρέχει η Donut Media, η ίδια εταιρεία που έφτιαξε και την Toyota GT86 με τον κινητήρα από Ferrari 458. Οπότε δεν θα εκπλαγούμε αν στο μέλλον η Huracan αποκτήσει και άλλες βελτιώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Mιχάλης Γεωργιάδης, drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.