Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής Ogier δοκιμάζει το Yaris WRC (βίντεο)

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής Ogier δοκιμάζει το Yaris WRC (βίντεο)

Μπορεί να δήλωνε από την Αυστραλία πως έχει κανονίσει να οδηγήσει τα καινούργια Citroen και Ford, όμως χθες είδε τη δημοσιότητα ένα βίντεο που ισχυρίζεται ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής οδηγεί το Yaris WRC.

Kαι λέμε «ισχυρίζεται», διότι το βίντεο δείχνει μόνον περάσματα, χωρίς να φαίνεται πουθενά αν στο πηδάλιο κάθεται ο Ogier.

Ωστόσο, φαντάζει έως και φυσιολογικό ο παγκόσμιος πρωταθλητής να είχε την «επαφή» με την Τoyota, αφού η ιαπωνική ομάδα σίγουρα θέλει ένα μεγάλο όνομα για να σημαδέψει την επιστροφή της στο WRC και δεύτερον, πέρα από τον Hänninen, δεν έχει ανακοινώσει άλλο όνομα για τα αυτοκίνητά της.

Και αυτό αντίθετα με την Citroen που έχει «κλείσει» τα μπάκετ της. Βέβαια πάντα υπάρχει η…διπλωματική δήλωση από τη γαλλική ομάδα πως «αν μας πάρει τηλεφωνο και βέβαια θα απαντήσουμε», αλλά οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο λένε πως πολύ πιο εύκολα θα βρει μπάκετ ο Ogier στην Toyota ή την M-Sport (που και αυτή έχει κενές θέσεις) παρά στη Citroen.

Όπως και νάχει, ο Γάλλος φαίνεται πως οδήγησε το Yaris, αν πιστέψουμε και τις δηλώσεις που είχε κάνει στην Αυστραλία , στις οποίες τόνιζε πως έχει πολλές εναλλακτικές σε σχέση με το μέλλον του, αλλά και πως «κλειδί» για την τελική του απόφαση θα είναι το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το αυτοκίνητο που θα επιλέξει, δεδομένου πως δεν θέλει απλά να τρέξει αλλά να διεκδικήσει τίτλο.

Στο μεταξύ, και μέχρι ο Ogier να αποφασίσει, δυσκολεύει η κατάσταση για Latvala και Mikkelsen. Με τον Γάλλο να είναι η πρώτη επιλογή όλων των ομάδων που θέλουν έναν οδηγό από τη VW, πρέπει πρώτα αυτός να αποφασίσει πού θα πάει και μετά, ανάλογα και με το πόσες θέσεις θα είναι κενές να αναζητήσουν στέγη οι δύο ομόσταυλοί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Θοδωρής Τσίκας, drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.