ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Nissan GT-R εναντίον Aston Martin V12 Vantage S

Βίντεο: Nissan GT-R εναντίον Aston Martin V12 Vantage S

Φαντάζομαι, γνωρίζεις ποιο εκ των Nissan GT-R και Aston Martin V12 Vantage S είναι το ταχύτερο στην πίστα. Τι σε οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα; Το ιαπωνικό αυτοκίνητο έχει φτιαχτεί για χρόνους στην πίστα, διαθέτοντας σύστημα 4κίνησης, αλλά και αυτόματο κιβώτιο, όταν η Aston Martin κινήθηκε λίγο … α λα παλαιά.

Το βρετανικό supercar έχει κάτω από το καπό έναν V12 κινητήρα, 6,0 λίτρων, που βγάζει δύναμη 571 αλόγων (574 άλογα με το Sport-Plus πακέτο) και 620 N·m ροπής (630 N·m με το Sport-Plus πακέτο). Διαθέτει κίνηση μόνο στον πίσω άξονα και το κιβώτιο ταχυτήτων είναι ένα χειροκίνητο 6 σχέσεων.

Την ίδια ώρα, ο «Godzilla» φορά έναν twin-turbo V6 κινητήρα, 3,8 λίτρων, με τη δύναμή του να φτάνει τα 570 άλογα και τα 637 N·m ροπής. Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς, μέσα από ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ είναι περίπου 90 κιλά πιο βαρύ από τη «Βρετανίδα».

Το Autocar παίζει ένα άκρως διασκεδαστικό κυνηγητό στο παρακάτω video, ωστόσο στο τέλος μας λέει πως ο καλύτερος χρόνος του GT-R ήταν 1:09.08 και της V12 Vantage S 1:12.4, συνεπώς μιλάμε για αρκετά μεγάλη διαφορά.

Δείτε το βίντεο:

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: autoblog.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.