ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Porsche 997 Turbo S με 600 άλογα εναντίον Tesla Model S P100D

Βίντεο: Porsche 997 Turbo S με 600 άλογα εναντίον Tesla Model S P100D

Ένα από τα ταχύτερα εργοστασιακά αυτοκίνητα παραγωγής στο 400άρι είναι το Tesla Model S P100D. Με την ηλεκτρική ενέργεια να είναι το μοναδικό καύσιμο για την κίνηση του sedan και το σύστημα τετρακίνησης να λαμβάνει τη δύναμη αυτή, μπορεί να επιταχύνει εντυπωσιακά, αφού έχει κάνει ήδη ένα τρομερό ξεπέταγμα.

Ένα αυτοκίνητο που σε stock μορφή δεν έχει τύχη δίπλα του είναι η Porsche 997 Turbo S. Βλέπεις, τα 530 άλογα και 700 N·m ροπής μάλλον δεν είναι αρκετά, αλλά τα πράγματα αλλάζουν όταν το γερμανικό supercar έχει βελτιωθεί και αποδίδει κοντά στα 600 άλογα και τα 800 N·m. Τι πιστεύεις, μπορεί να βγει νικητής στη συγκεκριμένη κόντρα; Είναι αρκετή αυτή η δύναμη;

Δείτε το βίντεο:

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.