Βίντεο: Πήρε για test drive μια Porsche 911 και την … διέλυσε!

Βίντεο: Πήρε για test drive μια Porsche 911 και την … διέλυσε!

Σίγουρα δεν θα ήθελες να βρίσκεσαι στη θέση αυτού του οδηγού, ο οποίος θέλησε να δοκιμάσει την Porsche 911 προτού την αγοράσει. Το γιατί; Πάτησε το play.

Όπως είδες, ο επίδοξος αγοραστής της 911 δεν υπολόγισε σωστά την έξοδο μιας στροφής, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Ευτυχώς κανείς από τους τρεις επιβάτες των δύο αυτοκινήτων (2 στην Porsche και 1 στο άλλο αυτοκίνητο) δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.