ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Koenigsegg Agera RS: Παγκόσμιο ρεκόρ με ταχύτητα 447,19 χλμ./ ώρα! (φωτό, βίντεο)

Koenigsegg Agera RS: Παγκόσμιο ρεκόρ με ταχύτητα 447,19 χλμ./ ώρα! (φωτό, βίντεο)

Το Koenigsegg Agera RS έφτασε σε αυτοκινητόδρομο της Νεβάδα με ευθεία μήκους 11 μιλίων ταχύτητα 447,19 χλμ./ ώρα και προς τις δύο κατευθύνσεις, γεγονός που σημαίνει πως είναι ο νέος κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ.

Το ρεκόρ ανακοινώθηκε από τη Σουηδική εταιρεία αρχικά μέσω Twitter και στη συνέχεια μέσω Facebook και έτσι το Agera RS είναι πλέον το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο, καθώς ξεπέρασε κατά 22,3 χλμ./ ώρα το ρεκόρ της Veyron και κατά 14,0 το όχι αναγνωρισμένο του Hennessey Venom.

Γεγονός πάντως είναι πως υπάρχει μια κινητικότητα στα ρεκόρ ταχύτητας, καθώς η Bugatti Chiron έσπασε αρχικά το 0-400 και στη συνέχεια το 0-400-0 για να της το πάρει στη συνέχεια το Koenigsegg Agera RS, ενώ η αμερικάνικη Hennessey παρουσίασε το νέο της μοντέλο το Venom F5 που φιλοδοξεί να είναι το πρώτο που θα περάσει τα 300 μίλια την ώρα (484 χλμ./ ώρα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=dIvnGYJqjU4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.