Rivian: Το ηλεκτροκίνητο φορτηγάκι R1T στρίβει έτσι όπως κανένα Tesla δεν μπορεί

Rivian: Το ηλεκτροκίνητο φορτηγάκι  R1T  στρίβει έτσι όπως κανένα Tesla δεν μπορεί

Η κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων, Rivian, δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο που παρουσιάζει τις ικανότητες του φορτηγού της, R1T.

Συγκεκριμένα, στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν, μπορείτε να δείτε πώς το όχημα – με τις τέσσερις ανεξάρτητες ηλεκτρικές μηχανές, μία σε κάθε τροχό – κάνει στροφή 360 μοιρών γύρω από τον άξονά του, σαν να είναι άρμα μάχης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα υπόλοιπα ηλεκτρικά οχήματα ακόμη στερούνται τέτοιας καινοτόμου τεχνολογίας.

Το 2019, η Rivian έγινε μία από τις κατασκευάστριες εταιρείες ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων με τη μεγαλύτερη οικονομική υποστήριξη στον κλάδο.

Η εταιρεία κατόρθωσε να συγκεντρώσει περισσότερα από 3 δισ. δολάρια σε χρηματοδότηση από την T. Rowe Price Associates, το δεύτερο μεγαλύτερο επενδυτή της Tesla και από μια ομάδα επενδυτών με επικεφαλής τον κολοσσό του διαδικτυακού εμπορίου, Amazon.

Τα πρώτα οχήματα της Rivian, το R1T και το 7θέσιο R1s SUV, αναμένεται να αρχίσουν να διατίθενται στο εμπόριο από το 2020, με τη βασική τιμή τους να κυμαίνεται μεταξύ 68.000 και 72.500 δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Sputnik.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.