ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Cadillac CTS-V

Cadillac CTS-V

H Cadillac ξεκίνησε από την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 να δέχεται παραγγελίες για το νέο sedan επιδόσεων που θα λανσάρει το φθινόπωρο. Πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα σειρά αυτοκινήτων, με τον κωδικό V που θα ξεκινήσει με το CTS-V και θα συνεχιστεί με τα μικρότερα sedan και coupe ATC-V.

Τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς V της Cadillac είναι η πολυτέλεια και οι επιδόσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι η CTS-V θα έχει ισχύ 649 ίππους και ροπή 855 Nm από έναν V8 – τι άλλο; – υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 6,2 λίτρων που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Από στάση τα  100 χ.α.ω. έρχονται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της είναι 320 χ.α.ω.! Πρόκειται για το πιο δυνατό αυτοκίνητο που έχει βγάλει η αμερικανική φίρμα στα 112 χρόνια ιστορίας της.

H τρίτη γενιά της ηλεκτρονικής ανάρτησης Magnetic Ride Control εξασφαλίζει την όσο πιο σωστή συμπεριφοά σε όλες σχεδόν τις συνθήκες, με επιλογές για ταξίδι, σπορ οδήγηση και οδήγηση σε πίστα! Φρένα της Brembo, τροχοί 19 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport και σαλόνι με microfiber και carbon fiber ολοκληρώνουν την εικόνα. 

«Η CTS-V είναι η ναυαρχίδα της Cadillac» δήλωσε ο Johan de Nysschen, πρόεδρος της εταιρίας και συνέχισε «…στόχος μας πλέον είναι να φτιάχνουμε αυτοκίνητα που θα προσφέρουν μέγιστη οδηγική ευχαρίστηση. Στο πλαίσιο αυτό η CTS-V είναι ένα αυτοκίνητο σε δύο: ένα πολυτελές και άνετο sedan που μπορεί να «μετατραπεί» σε ένα αυτοκίνητο πίστας, ικανό να σημειώσει αξιοπρόσεκτους χρόνους. Τέτοια αυτοκίνητα παράγουν λίγοι και εξίσου λίγοι μπορούν να αγοράσουν. Και εδώ η CTS-V έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.» 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενδεικτικά η τιμή λανσαρίσματός της θα είναι € 98.500.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.