Honda Neowing: το τρίκυκλο του μέλλοντος

Honda Neowing: το τρίκυκλο του μέλλοντος

Θα το δούμε πρώτη φορά στην έκθεση του Tokyo. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο τρίτροχο όχημα που προσφέρει την αίσθηση στριψίματος και σπορ συμπεριφοράς μιας μεγάλης μοτοσικλέτας, παραμένοντας εξαιρετικά σταθερό σε χαμηλές ταχύτητες. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εφοδιάζεται με υβριδικό σύστημα το οποίο συνδυάζει έναν οριζόντια τοποθετημένο 4-κύλινδρο κινητήρα με ηλεκτροκινητήρες για την παραγωγή άφθονης ροπής για δυναμική επιτάχυνση. Με την υιοθέτηση ενός πρωτότυπου μοχλικού Honda στους εμπρός τροχούς του, αυτό το πρωτότυπο μοντέλο εισαγάγει νέες αξίες με προηγμένο στυλ που παραπέμπει στη γοητεία μιας δίτροχης μοτοσικλέτας, μια και στρίβει γέρνοντας, τη στιγμή που και οι δύο μπροστινοί τροχοί του διατηρούν την επαφή τους με το έδαφος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.