ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H Jaguar ετοιμάζει και E-Pace!

H Jaguar ετοιμάζει και E-Pace!

Η βρετανική φίρμα έχει συμπεριλάβει στα πλάνα της την παραγωγή ενός πλήρους ηλεκτροκίνητου μοντέλου, καθώς και μια νέα σειρά εξακύλινδρων εν σειρά κινητήρων.

Ήταν να μην γίνει η αρχή για την Jaguar, η οποία μετά το λανσάρισμα της F-Pace -του πρώτου SUV στην ιστορία της εταιρείας- στοχεύει στην παραγωγή ενός ηλεκτρικού crossover με την ονομασία E-Pace. Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, η E-Pace θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα και προηγμένης τεχνολογίας μπαταρίες που θα προσφέρουν ανταγωνιστική αυτονομία (δηλ. το λιγότερο 300 km), απέναντι π.χ. στο Q6 e-tron που ετοιμάζει η Audi.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H E-Pace θα κατασκευάζεται στην Αυστρία και θα βασίζεται στην πλατφόρμα D8 που χρησιμοποιείται ήδη στο Land Rover Discovery Sport. Πάντως, το λανσάρισμά της δεν θα είναι σύντομα καθώς αυτό εκτιμάτε πως θα γίνει προς τα τέλη της δεκαετίας. Πέρα από την E-Pace, υπάρχουν και δημοσιεύματα σχετικά με την παραγωγή νέων Ingenium κινητήρων βενζίνης (με ισχύ στα 300, 400 και 500 PS) και πετρελαίου (με 275, 335 και 400 PS), με εξακύλινδρη σε σειρά διάταξη και χωρητικότητα στα 3.000 cc.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.