Έρχεται Defender το 2018

Έρχεται Defender το 2018

Τουλάχιστον αυτό υποσχέθηκε ο διευθυντής της εταιρείας, Gerry McGovern. Ο ισχυρός άντρας της φίρμας συμπλήρωσε πως η νέα γενιά του θρυλικού μοντέλου θα αυξήσει τις πωλήσεις του, αγγίζοντας περίπου τις 100.000 σε ετήσια βάση.

Για να επιτευχθεί όμως αυτός ο στόχος, η Land Rover αναμένεται να προσφέρει το Defender με μεγάλη γκάμα αμαξωμάτων, τα οποία θα αγγίζουν τα πέντε. Δυο δίπορτα, ένα 4θυρο με μακρύ μεταξόνιο, αλλά και δυο pickup, με δύο και τέσσερις πόρτες.

Το νέο μοντέλο θα βασιστεί στο πρωτότυπο DC100, με τους κατασκόπους να αποκαλύπτουν ένα μοντέλο με σίγουρα πιο μοντέρνα αισθητική, το οποίο πάντως διατηρεί το τετραγωνισμένο αμάξωμα με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, αλλά και τα εμπρόσθια στρογγυλά φωτιστικά του Defender.

Επιπρόσθετα ο McGovern δήλωσε πως το νέο Defender θα είναι πιο πολυτελές από το μοντέλο που θα αντικαταστήσει, μιας και σκοπός της φίρμας είναι να αποσπάσει μερίδιο αγοραστών και από το segment των πολυτελών μοντέλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα είναι τόσο σκληροπυρηνικό, στον δρόμο και στην σχεδίαση, ωστόσο ο κόσμος θα αναγνωρίζει αμέσως ότι αυτό είναι το Defender», δήλωσε ο McGovern.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.