Tomahawk: Το τετρακίνητο ηλεκτρικό supercar από την Dubuc Motors

Tomahawk: Το τετρακίνητο ηλεκτρικό supercar από την Dubuc Motors

Το 2017 σχεδιάζει να φέρει στη γραμμή παραγωγής η Dubuc Motors το Tomahawk, ένα τετρακίνητο ηλεκτρικό supercar. Η μάρκα με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσε ότι οι δοκιμές στις οποίες υπέβαλε το ηλεκτρικό πρωτότυπο η αυτονομία με μία φόρτιση έφθασε τα 370 μίλια, δηλαδή σχεδόν 600 km!

Το Tomahawk διαθέτει εσωτερικό 2+2 θέσεων και λαμβάνει κίνηση από δύο ηλεκτρικά μοτέρ (μπροστά και πίσω), τα οποία του επιτρέπουν να επιταχύνει από στάση στα 96 km/h σε 3 sec. Η διοίκηση της Dubuc Motors χαρακτηρίζει ικανοποιητική την ανταπόκριση στην καμπάνια για ανεύρεση επενδυτών. Έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 5 εκατ. δολάρια, ποσό όμως που είναι πολύ μικρό για να επιτρέψει στην Dubuc Motors να τηρήσει το χρονοδιάγραμμά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν τα χρήματα δεν αυξηθούν δραματικά τους επόμενους μήνες, φοβόμαστε ότι το Tomahawk EV θα μείνει στην ιστορία ως ένα ακόμη concept που παρέμεινε… concept.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.