Μετά το λανσάρισμα του Ateca έρχεται μεγάλο SUV από τη Seat;

Μετά το λανσάρισμα του Ateca έρχεται μεγάλο SUV από τη Seat;

Ήταν να μη γίνει η αρχή! Τώρα που η ισπανική μάρκα μπήκε στην κατηγορία των SUV με το λανσάρισμα του Ateca, φαίνεται πως… έπεσαν τα τείχη και ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει και μεγαλύτερο «αδερφό».

Άλλωστε το πρωτότυπο 20V20 πάνω στο οποίο βασίστηκε σχεδιαστικά το Ateca και παρουσιάστηκε πέρυσι στη Γενεύη, είναι διαστάσεων που ταιριάζουν σε ένα μεγαλύτερο SUV (φωτό). Αφού λοιπόν υπάρχει η βάση, αφού έχουν ήδη παρθεί οι δύσκολες αποφάσεις που αφορούσαν στην είσοδο σε αυτή την ανταγωνιστική κατηγορία, όλα θα είναι πιο εύκολα.

Για αυτό το ενδεχόμενο μίλησε στο βρετανικό περιοδικό Autocar, ο επικεφαλής της SEAT στη Γηραιά Αλβιώνα, Ρίτσαρντ Χάρισον: «Η ιδέα ενός μεγάλου SUV είναι ενδιαφέρουσα. Όταν είδαμε το πρωτότυπο, όλοι σκεφτήκαμε πως θέλουμε να πουλήσουμε ένα τέτοιο μοντέλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει όμως και αντίλογος. Ο Βρετανός παραδέχθηκε πως οι αυξημένες διαστάσεις θα ανέβαζαν και το κόστος απόκτησης του οχήματος, πέρα από το πλαίσιο στο οποίο κινείται έως τώρα η ισπανική μάρκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.