Στην Ινδική αγορά μπαίνει ο όμιλος PIAGGIO με την APRILIA

Στην Ινδική αγορά μπαίνει ο όμιλος PIAGGIO  με την APRILIA

Επεκτείνεται όλο και περισσότερο σε ταχέως αναπτυσσόμενες  αγορές, ο όμιλος Piaggio, με την εισαγωγή της Aprilia στην αγορά σκούτερ της Ινδίας. Με αυτόν τον τρόπο ξεκινάει η διάθεση του σπορ σκούτερ Aprilia SR 150 στην Ινδία, της οποίας ο τομέας των σκούτερ είναι η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο, με πωλήσεις σχεδόν 5 εκατομμύρια οχήματα για το 2015 και ανάπτυξη της τάξης του 20% κατά τα το πρώτο εξάμηνο του 2016, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρονιάς.

Το Aprilia SR 150 θα πωλείται σε τιμή, των 65.000 ρουπίων (περίπου 880 ευρώ), και τοποθετείται σε μία κατηγορία που καταγράφει εντονότερη ανάπτυξη σε σχέση με εκείνη της συνολικής αγοράς σκούτερ της Ινδίας. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον Όμιλο Piaggio για μία βιομηχανική και εμπορική στρατηγική που θα περιλαμβάνει και ελαφρύτερους σπορ κινητήρες, σύμφωνα και με την καλύτερη παράδοση της μάρκας Aprilia, που έχει διασφαλίσει την επιτυχία από την αρχή της ύπαρξής της.

Το Aprilia SR 150 συνδυάζει την αίσθηση σπορ μοτοσυκλέτας με την άνεση και ευκολία χρήσης ενός σκούτερ. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στην Ιταλία και κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο του Ομίλου Piaggio στο Μπαραμάτι, στην πολιτεία Μαχαράστρα. 

Φέροντας όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά της αδιαμφισβήτητης σπορ προσωπικότητας της μάρκας, το Aprilia SR 150 έχει επιθετικό σπορ στυλ και εγγυάται επιδόσεις στην κορυφή της κατηγορίας, χάρη στον σύγχρονο και δυναμικό 4-χρονο, μονοκύλινδρο κινητήρα 150 κυβικών. Από την άποψη της αισθητικής, το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι οι μεγάλοι τροχοί 14’’ με πέντε ακτίνες, με αποφασιστικό σπορ σχεδιασμό που παραπέμπει στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Aprilia, που εντυπωσιάζουν στις πίστες του MotoGP. 

Το νέο Aprilia SR 150 απευθύνεται σε ένα μοντέρνο και δυναμικό κοινό, στη νέα γενιά νεαρών Ινδών που είναι ανοιχτοί στη διεθνή κουλτούρα και οδηγούν την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και αλλαγή της χώρας. Η σπορ ψυχή της Aprilia, που έχει διαμορφωθεί μέσα από τα κορυφαία παγκόσμια πρωταθλήματα και έχει επιβεβαιωθεί από 54 παγκόσμιους τίτλους, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τις φιλοδοξίες και την προσωπικότητα αυτής της γενιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Aprilia SR 150 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τον Αύγουστο, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι προ-παραγγελίες στο δίκτυο διανομέων του Ομίλου Piaggio.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.