Το «πρόσωπο» της νέας Mercedes-Maybach

Το «πρόσωπο» της νέας Mercedes-Maybach

Δεν άργησε πολύ η Mercedes και η Maybach να μας δώσουν ακόμα μία φωτογραφία teaser, η οποία αποκαλύπτει τα «μούτρα» του επερχόμενου coupe.

Όπως είχαμε αναφέρει, οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν αυτή τη φορά για την κατασκευή ενός εντυπωσιακού σπορ αυτοκινήτου, που θα φτάνει τα σχεδόν 6 μέτρα μήκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα βρίσκεται σε λίγες ημέρες στο Pebble Beach, όπου και θα μας απαντηθούν όλες μας οι απορίες σχετικά με το νέο μοντέλο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα είναι πολύ βαρύ, αφού εκτός από τις μεγάλες του διαστάσεις θα είναι φορτωμένο και με αρκετή δόση πολυτέλειας. Κάτω από το καπό ίσως και να δούμε το 6λιτρο V12 μοτέρ των 540 ίππων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.