ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Volvo V90 CrossCountry: Ο συνδυασμός ενός station wagon με ένα τετρακίνητο crossover (vid)

Volvo V90 CrossCountry: Ο συνδυασμός ενός station wagon με ένα τετρακίνητο crossover (vid)

Μετά τα XC90, S90, V90, η σουηδική μάρκα θα λανσάρει το V90 Cross Country, ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει τους χώρους ενός μεγάλου station wagon με τις δυνατότητες εκτός δρόμου ενός τετρακίνητου crossover.

Το αυτοκίνητο που θα τεθεί αντιμέτωπο με το Audi A6 allroad quattro αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και συγκεκριμένα στο σαλόνι του Παρισιού.

«Η οικογένεια Cross Country απεικονίζει στα μάτια πολλών το πραγματικό πνεύμα της Volvo. Αποτέλεσε ένα πετυχημένο πείραμα, καθώς τα μοντέλα αυτά είναι ιδανικά για τις δύσκολες καιρικές και οδηγικές συνθήκες που βιώνουμε στη Σουηδία», σχολίασε ο Πρόεδρος της εταιρείας, Hakan Samuelsson.

Το πρώτο Cross Country μοντέλο της Volvo λανσαρίστηκε πριν σχεδόν 20 χρόνια. Ήταν το V70 XC που γνώρισε εμπορική επιτυχία κυρίως στη βόρεια Αμερική.

Όταν η Volvo παρουσίασε το XC90 το 2002, το V70 XC δέχτηκε πιο σύγχρονο σύστημα AWD και μετονομάστηκε σε XC70. Η τρίτη γενιά του μοντέλου έμεινε στην παραγωγή από το 2007 μέχρι και το 2016 και πλέον παραδίδει τη σκυτάλη στο V90 CC (η φωτογραφία πάνω είναι ψηφιακά επεξεργασμένη από το γραφίστα Theophilus Chin).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.