ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το όραμα της BMW: Η φουτουριστική μηχανή που διαθέτει σύστημα ισορροπίας (φωτό, βίντεο)

Το όραμα της BMW: Η φουτουριστική μηχανή που διαθέτει σύστημα ισορροπίας (φωτό, βίντεο)

Είναι η μηχανή του μέλλοντος από όλες τις απόψεις. Οι αναβάτες μπορούν να οδηγούν χωρίς κράνος καθώς η μηχανή δεν πέφτει ποτέ, δίνοντας όλα τα ξεχωριστά αισθήματα οδήγησης μιας μηχανής, χωρίς τους κινδύνους, αναφέρει η εταιρεία.

Η γερμανική εταιρεία αποκάλυψε το όραμά της για το μέλλον με την παρουσίαση της μηχανής που διαθέτει σύστημα ισορροπίας με αφορμή τα 100 χρόνια της εταιρείας.

Εκτός από σύστημα ισορροπίας, η μηχανή έχει μηδενικές εκπομπές καυσαερίων. Το σύστημα ισορροπίας βοηθάει και προστατεύει τον αναβάτη κάθε στιγμή, είπε ο διευθυντής του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας Edgar Heinrich.

Ο αναβάτης μπορεί να έχει διαδραστική σχέση με τη μηχανή μέσα από ένα ζευγάρι γυαλιά που φοράει ο αναβάτης, το οποίο επίσης τον προστατεύει από τον άνεμο και του δείχνει τα δεδομένα της μηχανής σε τέσσερα σημεία. Το τι βλέπει ο αναβάτης εξαρτάται από το που κατευθύνει το βλέμμα του.

Το σύστημα ισορροπίας είναι βασικό θέμα στις έρευνες πολλών εταιρειών, αλλά δεν αναμένεται μαζική παραγωγή μοτοσικλετών εφοδιασμένων με ένα τέτοιο σύστημα πριν από το 2013.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.