ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ανανέωση για την Alfa Romeo Giulietta (φωτό)

Ανανέωση για την Alfa Romeo Giulietta (φωτό)

Ανανέωση για την Alfa Romeo Giulietta, η οποία με επιμέρους αλλαγές στη μάσκα προσαρμόστηκε στα νέα αισθητικά δεδομένα της μάρκας, όπως αυτά ορίζονται πλέον από τη Giulia.

Ταυτόχρονα ο turbo diesel 1.6 JTDM των 120 ίππων συνδυάζεται πλέον και με το αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT, εξασφαλίζοντας πέρα από άνεση και ένα 0-100 σε 10,2 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα 195 χλμ. /ώρα. Την ίδια στιγμή η μέση κατανάλωση είναι κοντά στα 4 λίτρα/ 100 χιλιόμετρα και οι CO2 να είναι 103 γραμμάρια το χιλιόμετρο.

Την γκάμα των diesel συμπληρώνει ο τετρακύλινδρος των 2.000 κυβικών και των 175 ίππων, ενώ ο turbo βενζίνης των 1.400 κυβικών είναι διαθέσιμος με 120, 150 και 170 ίππους. Κορυφαία έκδοση πλέον η Veloce, με τον κινητήρα των 1.750 κυβικών και των 240 ίππων.

Στο εσωτερικό, η πιο σημαντική αλλαγή αφορά τις επενδύσεις αλλά και τα συνολικά πιο ποιοτικά υλικά, ενώ τα επίπεδα εξοπλισμού είναι το απλό, το Super και το Veloce. Παράλληλα υπάρχουν τέσσερα πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού, τα Comfort, Business, Visibility και Veloce, ενώ φυσικά έχουν αναβαθμιστεί και οι δυνατότητες διασύνδεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εκδόσεις βενζίνης της ανανεωμένης Giulietta ξεκινούν από τις 18.792 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης και με την τρέχουσα προωθητική ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας. Οι diesel ξεκινούν αντίστοιχα από τις 21.590 ευρώ, ενώ η τιμή της Veloce των 240 ίππων ξεκινά ανάλογα από τις 32.140 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.