ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Shooting Brake: Η νέα έκδοση του GT86 της Toyota [φωτό]

Shooting Brake: Η νέα έκδοση του GT86 της Toyota [φωτό]

Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε το GT86 ως ένα γνήσιο πισωκίνητο coupe, με οδηγοκεντρικό χαρακτήρα. Το σχεδιαστικό τμήμα της Toyota Αυστραλίας αποφάσισε να τροποποιήσει το αμάξωμά του, παρουσιάζοντας την έκδοση Shooting Brake. Πρόκειται πάντως για ένα πρωτότυπο μοντέλο, η δημιουργία του οποίου κρατήθηκε από τους Αυστραλούς επτασφράγιστο μυστικό.

Αφού κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία, το GT86 Shooting Brake εστάλη στο Σίδνεϊ για την παγκόσμια πρεμιέρα του. Η σχεδίασή του προσφέρει επιπλέον χώρους για τους πίσω επιβάτες και για τις αποσκευές. «Το πρωτότυπο απευθύνεται σε νεαρά ζευγάρια ή σε οικογένειες που θέλουν το δεύτερο αυτοκίνητό τους να είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Όντας ιδανικό για εκδρομή το σαββατοκύριακο αλλά και για την πίστα, είναι ένα αυτοκίνητο που θα αγόραζες τόσο με το μυαλό όσο και με την καρδιά», σχολίασε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Toyota Αυστραλίας, Μπραντ Κραμπ.

Από τη στιγμή που στα κεντρικά της Toyota γοητεύτηκαν από το σχέδιο των Αυστραλών και τους έκαναν τη χάρη να του δώσουν «σάρκα και οστά», δεν αποκλείεται μελλοντικά να δούμε κάτι παρόμοιο να φθάνει στη γραμμή παραγωγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.