ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Toyota: Aναβάθμιση για τα Avensis και Auris [φωτό]

Toyota: Aναβάθμιση για τα Avensis και Auris [φωτό]

Ένα περίπου χρόνο μετά το λανσάρισμα του νέου Toyota Avensis στην αγορά, η ιαπωνική φίρμα προχώρησε σε μικρής έκτασης αισθητικές βελτιώσεις του οικογενειακού της, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις τεχνολογίες που παρέχει.

Η κυριότερη αναβάθμιση στο Avensis είναι η προσθήκη της τελευταίας έκδοσης του συστήματος πολυμέσων Toyota Touch 2 που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο. Το μενού της αρχικής οθόνης έχει επανασχεδιαστεί και η πρόσβαση την ηλεκτρονική πύλη πελατών My Toyota έχει γίνει πλέον απλούστερη.

Το δορυφορικό πακέτο πλοήγησης Toyota Touch 2 with Go προσφέρει τώρα στους πελάτες το πρόσθετο πλεονέκτημα των δωρεάν ενημερώσεων χαρτών και συνδεσιμότητας για τρία χρόνια. Αυτό μπορεί να επεκταθεί για άλλα δύο χρόνια, προαιρετικά, διασφαλίζοντας ξεγνοιασιά μέσα από ακριβή προγραμματισμό των ταξιδιών, πρόσβαση σε εφαρμογές που δίνουν τα πιο πρόσφατα στοιχεία για την κυκλοφοριακή ροή, τις καιρικές συνθήκες, τις τιμές καυσίμου, τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης και λοιπές χρήσιμες πληροφορίες. Το σύστημα μπορεί να συνδέεται με αρκετούς παρόχους on-line υπηρεσιών, όπως Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha και Twitter.

Οι αισθητικές αλλαγές στο ανανεωμένο Avensis περιλαμβάνουν την προσθήκη του ενός νέου χρώματος, του Platinum Bronze, στη λίστα των επιλογών, καθώς επίσης και ένα νέο σχέδιο σε ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Η υβριδική έκδοση του Auris, από την πλευρά της, απέκτησε και αυτή το σύστημα πολυμέσων Touch 2, ενώ επιπλέον το υβριδικό σύστημα απέκτησε νέο πρόγραμμα που βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού και προσφέρει πιο γραμμική επιτάχυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Χρήστος Παπαχριστόπουλος, drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.