ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Novitec «πειράζει» τη Lamborghini Aventador LP 750-4 SV και την κάνει πιο ελκυστική [βίντεο]

Η Novitec «πειράζει» τη Lamborghini Aventador LP 750-4 SV και την κάνει πιο ελκυστική [βίντεο]

Η Novitec Torado βάζει χέρι στην Lamborghini Aventador LP750-4 SV, κάνοντάς την ακόμη πιο εκκεντρική σε εμφάνιση, εκρηκτική σε απόδοση και ανατριχιαστική σε ήχο. Η έτσι κι αλλιώς επιθετική σχεδίαση της Aventador έχει γίνει πιο ακραία με την προσθήκη ενόςανθρακονημάτινου εμπρός σπόιλερ. Στα  πλαϊνά, οι φούστες είναι φαρδύτερες και κατεβαίνουν χαμηλότερα,ενώ πιο μεγάλη είναι και η πίσω αεροτομή. Στο κάλυμμα του κινητήρα έχουν ενσωματωθεί νέοι αεραγωγοί, τα καλύμματα των καθρεπτών είναι από ανθρακόνημα, ενώ έχουν ανασχεδιαστεί και οι πλευρικοί αεραγωγοί. Το σύνολο αποκτά πιο δραματική όψη με τα χαμηλότερα κατά 3 cm ελατήρια.

Η Aventador SV έτσι κι αλλιώς έχει μονομπούλονες ζάντες. Και η Novitec συνεργάστηκε με την Vossen για να φτιάξει ένα μοναδικό σχέδιο. Οι εμπρός τροχοί έχουν διάμετρο 20 ιντσών και οι πίσω 21. Οι νέες ζάντες διατίθενται σε… 72 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την απόδοση, ο V12 των 6,5 λίτρων έχει νέο πρόγραμμα και διαφορετική, πιο ελεύθερη, εξάτμιση. Οι αλλαγές αυτές ήταν ακριβές για να αυξηθεί η ισχύς στους 790 ίππους και η ροπή στα 75,2 kgm. Αύξηση κατά 40 PS και 5 kgm, αντίστοιχα. Η εταιρεία ανακοινώνει ότι το αυτοκίνητο κάνει 0-100 km/hσε 2,8” και η τελική φτάνει στα 350 km/h.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Mιχάλης Γεωργιάδης, drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.