ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παππούς 71 χρονών οδηγά μια «πειραγμένη» Lamborghini Gallardo και φτάνει τα 363 χλμ (βίντεο)

Παππούς 71 χρονών οδηγά μια «πειραγμένη» Lamborghini Gallardo και φτάνει τα 363 χλμ (βίντεο)

Το βελτιωτικό πακέτο X Package της Underground Racing δεν είναι για τον καθένα, αφού μπορεί να κάνει το supercar σας να ξεπεράσει τα 2.000 άλογα. Για τον 71χρονο Bob Helms όμως αυτό δεν είναι απειλή, είναι το ζητούμενο.

Ο ασυνήθιστος αυτός παππούς συμμετέχει στον ετήσιο διαγωνισμό ρολαριστής επιτάχυνσης TexasInvitational για πάνω από μισή δεκαετία, και φέτος κατάφερε να τον κερδίσει. Έτσι, τα πέντε χρόνια αναβαθμίσεων και προπόνησης έδωσαν τελικά καρπούς.

Ο Bob τρέχει με μια Lamborghini Gallardo βελτιωμένη από την Underground Racing, το διτούρμπινο πακέτο της οποίας έχει ανεβάσει την ιπποδύναμη του V10 πάνω από τους 2.200 ίππους.

Και μπορεί η Gallardo να έχει τετρακίνηση, όμως όταν μιλάμε για τέσσερις φορές τη νορμάλ ιπποδύναμη, ο χειρισμός του αυτοκινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ακόμη περισσότερο, επειδή τα αυτοκίνητα που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να φοράνε λάστιχα δρόμου – Toyo στην περίπτωση της Lambo.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Το video παρακάτω μας δίνει μια πλήρη εικόνα του όλου εγχειρήματος, μέσω μιας μικρής συνέντευξης με τον οδηγό και πλάνων από τα δοκιμαστικά όπου η πίεση υπερπλήρωσης σταδιακά αυξανόταν μέχρι τον νικηφόρο τελικό. Εντυπωσιακά είναι τα σύντομα πλάνα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, που δείχνουν πόσο ακραία είναι μια τέτοια οδηγική εμπειρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.