ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανία: Βελτιωμένη Ford Mustang GT γίνεται … περιπολικό (φωτό, βίντεο)

Γερμανία: Βελτιωμένη Ford Mustang GT γίνεται … περιπολικό (φωτό, βίντεο)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση βελτιωτών στο Essen, το Tune it! Safe!, το project ανάμεσα στο Γερμανικό Υπουργείο Μεταφορών και τον VDAT (Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Γερμανίας), που έχει ως στόχο, μεταξύ άλλων, να προωθήσει την ασφαλή ενημέρωση για ένα αξιόπιστο tuning, παρουσίασε ένα ακόμη βελτιωμένο αυτοκίνητο με αστυνομική περιβολή.

Για φέτος, επιλέχθηκε μια Ford Mustang GT η οποία είναι βαμμένη στα παραδοσιακά χρώματά της γερμανικής αστυνομίας, έχει φώτα στην οροφή, με την ειδική έκδοση του αμερικάνικου σπορ αυτοκινήτου να παράγει 34 άλογα περισσότερα και έτσι ο V8 5,0-λίτρων κινητήρας αποδίδει 455 άλογα, ικανά να χαρίσουν επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 268 χλμ/ώρα. Η Mustang θα χρησιμοποιείται για τους επόμενους 12 μήνες σε διάφορες εκδηλώσεις.

Πριν την Mustang, το Tune it! Safe! είχε παρουσιάσει τις Chevrolet Corvette, AC Schnitzer BMW X4, AC Schnitzer ACS4 BMW 428i Coupe, Brabus Mercedes A-Class και ABT R8 GTR Polizia, όλα ντυμένα στα χρώματα της Γερμανικής αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.