ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Mercedes SLS AMG και Audi R8 με εξατμίσεις Akrapovic κοντράρονται για τον καλύτερο ήχο

Βίντεο: Mercedes SLS AMG και Audi R8 με εξατμίσεις Akrapovic κοντράρονται για τον καλύτερο ήχο

Η εποχή του downsizing μάς έχει κάνει να αναπολούμε τον ήχο που παράγουν ατμοσφαιρικοί κινητήρες στα αυτοκίνητα επιδόσεων. Η Mercedes-Benz SLS AMG ήταν ένα από αυτά, ωστόσο η γερμανική φίρμα χρησιμοποιεί πλέον παντού το turbo, επομένως ο ήχος έχει μειωθεί σε ποιότητα και ένταση.

Βέβαια, υπάρχουν ακόμα εταιρείες που μένουν μακριά από το turbo, όπως η Lamborghini και η Audi, με τη δεύτερη να επιλέγει ατμοσφαιρικό μοτέρ για το R8, όπως και για το προηγούμενο. Ακόμα και ο ήχος από τον V8 των 4,2 λίτρων ακούγεται πολύ καλά, αλλά μπορεί να αναμετρηθεί με τον V8 6,2 λίτρων της SLS AMG; Και τα δύο φορούν εξατμίσεις από την Akrapovic και μαρσάρουν στους κόφτες.

Δείτε το βίντεο:

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.